Çözüldü olarak işaretlemişsiniz fakat konuya daha sonra da denk gelebilecek (örneğin ben ve sırf yorum yapabilmek için kaydoldum) kişiler için ekleme yapacağım, PBO değerleriniz abes yüksek, Scalar işlemcinin maksimum hızda ne kadar kalacağını belirler ve Curve Optimizer ayarınız da agresif. Soğutucunuzun ne olduğunu bilmiyorum fakat kabaca söyleyeceğim değerleri bile girseniz şuankine göre hem daha stabil hem daha hızlı olabilir işlemciniz zira thermal throttle yiyorsunuz.
PPT: 75, TDC: 80, EDC: 1000 (anakarttan ziyade işlemcinin limitine takılacaksınız), Scalar otomatik de kalabilir stabilite ve fps değerlerinin seyrine göre de değiştirilebilir, Curve Optimizer negatif 15 ile başlanıp stabilite testine göre artırılabilir. Curve Optimizer için önerim Ryzen Master ile işlemcinizin en iyi çekirdeklerini belirleyip çekirdek başına ayrı değerler girmeniz. Sürçülisan etti isem affedin, iyi forumlar.
PPT: 75, TDC: 80, EDC: 1000 (anakarttan ziyade işlemcinin limitine takılacaksınız), Scalar otomatik de kalabilir stabilite ve fps değerlerinin seyrine göre de değiştirilebilir, Curve Optimizer negatif 15 ile başlanıp stabilite testine göre artırılabilir. Curve Optimizer için önerim Ryzen Master ile işlemcinizin en iyi çekirdeklerini belirleyip çekirdek başına ayrı değerler girmeniz. Sürçülisan etti isem affedin, iyi forumlar.