%98 GPU KULLANIMI FAZLA MI

KaYrA_

80+
Reaksiyon skoru
8
Ark oynarken ekran kartı %98 kullanıma geliyor ekran kartı rtx 3060 birde sıcaklık 90 dereceyi geçiyor bilgisayarım laptop bir sıkıntı çıkarmı ve ayarlarım nasıl olmalı?

GPU kullanımı normal.

Ark oynarken ekran kartı %98 kullanıma geliyor ekran kartı rtx 3060 birde sıcaklık 90 dereceyi geçiyor bilgisayarım laptop bir sıkıntı çıkarmı ve ayarlarım nasıl olmalı?
Gpu normal ama sıcaklık sorununu çözmelisin .80 den üstü sıkıntı . Bilgisayarına zarar veriyor. Soğutucu alman gerekli gibi

Bence yinede yüksek ekstra soğutucu fan alabilirsin birde macunlar eski ise yenilemekte fayda var
Yok yeni aldım msi gf76 rtx 3060 i7 11800 ek soğutucu 1 hafta içinde almayı düşünüyorum ark oynarken herhangi bir yanma gibi sıkıntılar meydana gelirmi suanlik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gpu normal ama sıcaklık sorununu çözmelisin .80 den üstü sıkıntı . Bilgisayarına zarar veriyor. Soğutucu alman gerekli gibi
Laptoplar da normal diye biliyorum

Yok yeni aldım msi gf76 rtx 3060 i7 11800 ek soğutucu 1 hafta içinde almayı düşünüyorum ark oynarken herhangi bir yanma gibi sıkıntılar meydana gelirmi suanlik

Laptoplar çok ısınır ama 90 derece ne olursa olsun fazla . Bilgisayara zarar verir. Önemsiz bir mesele değil

Bence hemen bir fan al ve mümkünse ekran kartının hızını düşürebilirsin 80 filan olsaydı normal derdim ama 90 çok ya

laptop masaüstü farketmez 90 derece baya fazla. Laptop olsa dahi 80 üstü sıkıntı.

CPU sıcaklık Max 100 olması gerek 90 civarı çalışıyor gpu Max 93 olması geerek Oda 85 -87 arası

Gpu kullanımı yüksek olmalı zaten ama sıcaklık çok yüksek
Gpu sıcaklığı 85-87 arası

Gpu sıcaklık 86 civarı CPU 91 civari

CPU sıcaklık Max 100 olması gerek 90 civarı çalışıyor gpu Max 93 olması geerek Oda 85 -87 arası

Gpu sıcaklığı 85-87 arası

Gpu sıcaklık 86 civarı CPU 91 civari
Değerler yüksek biraz biraz soğutma konusunda ek önlemler almalısın bence

Geri