9800x3d 21.998 TL'den satışa çıktı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
çüş 14900kdan da pahalı, 14700k alın geçin arkadaşlar yeni sistem için, 13.5k ya 6 taksit bulunuyor. ben kullanıyorum hata mata yok çok ısınıyor 360lık radyatörle sorun olmuyo. renderda 9800x3d dan 14700k çok üstün 4k oyunda eşit 2k oyundada %10 geri gibi 1080p oyun için alacaksanız tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sen ne anlatıyorsun kuronkbaba.
diyorum ki insan olmak önemli
bu tarz ortamlarda da sırf adı yorum yaptı olsun diye boş beleş cevaplar yazmamalı
bir de diyorum ki insanlar burada ürün özellikleri ve avantajlı fiyatlar hakkında bilgi paylaşımı yapıyor iken
hangi partiye hangi yönetime ilgi duyuyorsanız duyun boş beleş siyasi paylaşımlar ile ortamı germemek lazım diyorum

5600 alacaktım az daha ekleyip bunu alayım bari 😄

Sana bir soru sorucağım sadece rakam söyle, Malum kişi olmasaydı dolar bugün kaç para olurdu ?
sen ona o soruyu yanlış soruyorsun
dolar kaç tl olurdu değil
1 tl kaç dolar olurdu diyeceksin ona
(amacım siyaset değil hiç bir siyasi parti umrumda değil hiç birinin tarafında değilim sadece bir halttan anlamayan arkadaşın anlayacağı dilden sor soruyu diye bu şekilde sor dedim)

sen ona o soruyu yanlış soruyorsun
dolar kaç tl olurdu değil
1 tl kaç dolar olurdu diyeceksin ona
(amacım siyaset değil hiç bir siyasi parti umrumda değil hiç birinin tarafında değilim sadece bir halttan anlamayan arkadaşın anlayacağı dilden sor soruyu diye bu şekilde sor dedim)
Her iki türlü soruyorum ozaman, cevabını merak ettim.

Bence fiyat az daha düşmeli. (fiyatlar düşmezse) tercihim 7950x3d olurdu bunun yerine

7800 den geçilir mi :D Kullanılı 7ay oldu

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ascl
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri