9800x3d için sıvı soğutma önerebilir misiniz?

vexxnor

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe olarak 5000-6000 bandında 9800x3d için hangi sıvı soğutmayı önerirsiniz

Üstüne biraz daha koyup bunu alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda olabilir

Arctic öneririm nerdeyse sıfır ses 😂 daha ne pompa sesi ne fan sesi aldım. 420 mm kullanıyom arctic memnunum şükür

Üstüne biraz daha ekleyebilirim 420mm tercih etmemi tavsiye eder misiniz
Kasana sığarsa ederim hocam bende var. Benim aldığım sıra pahalıydı ben yurt dışından getirttim. Şuan kullanıyorum 9800x3d ile pubg oynadım en ağır oyun olarak max 62 63 dereceyi gördü ama ona rağmen fanlar hızlanmadı fan sesi yoktu. Stokta nasılsa öyleydi nerdeyse belki anakarttandır o ayarlıyor. Ama memnunum gayet güzek sessiz benim için sessizlik önemliydi. Beyaz sistemim için aldım rgb olanı memnunum valla baya maşşallah

Bende arctic iii 360 kullanıyorum aynı işlemciyle oldukça memnunum gayet sessiz ve serin

Kasana sığarsa ederim hocam bende var. Benim aldığım sıra pahalıydı ben yurt dışından getirttim. Şuan kullanıyorum 9800x3d ile pubg oynadım en ağır oyun olarak max 62 63 dereceyi gördü ama ona rağmen fanlar hızlanmadı fan sesi yoktu. Stokta nasılsa öyleydi nerdeyse belki anakarttandır o ayarlıyor. Ama memnunum gayet güzek sessiz benim için sessizlik önemliydi. Beyaz sistemim için aldım rgb olanı memnunum valla baya maşşallah
Güle güle kullanın hocam ekran kartınız neydi

Güle güle kullanın hocam ekran kartınız neydi
Şuan 1660 süper eski kasadan aktardım. Ekran kartı 5070ti veya 5080 alacam rog serisi veya msı trio serisi hatta rog bekliyorum ama rogların beyazı stoklara girmedi henüz bakalım hayırlısı 😂

Şuan 1660 süper eski kasadan aktardım. Ekran kartı 5070ti veya 5080 alacam rog serisi veya msı trio serisi hatta rog bekliyorum ama rogların beyazı stoklara girmedi henüz bakalım hayırlısı 😂
Ananart olarak ne kullanıyorsunuz hocam ben x870 tomahawk kullanmayı düşünüyorum sizin soğutmaya etkisi varsa

Geri