Yardım 9800x3D için sıvı soğutucu önerisi

@Tobikdolce @IATLASI @loewry Arasında kaldığım iki ürün var ve maalesef hala karar vermekte zorlanıyorum. Liquid freezer III ARGB "PRO" versiyonu 6800 TL, 3-5 derece daha serin ve RGB avantajı var. Diğer yanda ise Liquid Freezer III düz pro olmayan ve RGB'siz modeli 5400TL. Yani 1400TL'ye RGB ve kısmen biraz daha iyi bir ürün elde ediyorum.

Kasamda 4 tane RGB fan var ve akvaryum tip, yani estetik açıdan RGB aslında daha mantıklı ama Pro modeli yeni olduğu ve başka yerde satılmadığı için 1400 TL fark ile fiyat yüksek kalıyor. Avrupa'da 4000-5000 arası satıldığını görüyorum. Kasamda da RGB'siz versiyonun çirkin duracağı konusunda endişeliyim. Siz olsaydınız hangisini alırdınız? 6800'e değer mi sizce?
eğer görsellik senin için çok önemliyse ver gitsin şahsen ben verirdim

9800x3d var şuan x870 tomahawk üzerine takılı Arctic III 420mm ile 42 derece boşta. kasa içide full 14 cm arctic max fanlarla donatılı. Tavsiye ederim.

Kasa MSI MAG PANO 100R PZ ATX. 360 mm destekliyormuş. Arctic Liquid Freezer III Pro ARGB 360 var aklımda ama fiyatı tek bir tekel satıcı sattığı için olsa gerek fiyat çok pahalı. İşin kötü yanı düzgün rakip de bulamadım. Alternatif olarak Lian Li Galahad II Lite Performance 360 düşünüyordum ama markayla alakalı çok fazla gerek gürültüsünden gerek ise 3-5 ay sonra pompasının arızalandığına yönelik geribildirim okudum. Keza globalde bizzat lite performance alan kişilerin değiştirmek istediklerine yönelik geribildirimlere de denk geldim ve vazgeçtim.

Max 7k bütçeyle alınabilecek ve uzun ömürlü baş ağrıtmayacak bir alternatif önerisi olan var mı?
Bütçe varsa ve kasan desteklerse 420 mm kere bir göz at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri