9800x3d ve arctic III 420 ile kullanacağım. İçinden çıkan mx6 tam süremezsem istediğim gibi silip tekrar yaparım o yüzden yedek alayım. İyi bir şey önerir misiniz? Sıvı soğutucuyla uygun kaliteli bir şey
Aynı işlemci aynı marka sıvı soğutmanın 360mm versiyonu için yedek mx-6 aldım. Onu sürdüm direkt kutudan çıkanı kullanmadım sıcaklıklar iyi boşta 39-40 derece gözüküyor. Şu anlık memnunum.9800x3d ve arctic III 420 ile kullanacağım. İçinden çıkan mx6 tam süremezsem istediğim gibi silip tekrar yaparım o yüzden yedek alayım. İyi bir şey önerir misiniz? Sıvı soğutucuyla uygun kaliteli bir şey
Çok sık değiştirmiyorum tf9 nedir?Eger çok sık değiştiren değilse tf9
Thermalrightın termal macunuÇok sık değiştirmiyorum tf9 nedir?
En iyisi o mu hocam? Kaliteli olsun soğutma v.s bütçe sorunum yokThermalrightın termal macunu
14 mwk değerine sahip en iyi macunlardan biriEn iyisi o mu hocam? Kaliteli olsun soğutma v.s bütçe sorunum yok
Biraz araştırmıştımda termal grizzy ile mx6 öneriyolardı onlardan daha iyi midir? Termal grizzy çeşitleride var da14 mwk değerine sahip en iyi macunlardan biri
Noctua iyise hocam çok geç geliyor ta ayın 27 sinde geliyormuş amazondan tr de de satan yoknoctua al en iyisi o arkadaş paylaşmış yukarda ben noctua h2 aldım amazondan memnunum.
bide bunu al tamamdır ben 7800x3d kullanıyorum![]()
Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti (TF7 Termal Macun Dahildir) (ASF AM5 Black)
Thermalright AM5 Siyah HASSAS CNC AQUALLY CPU İŞLEME Güçlendirme Kiti (ASF AM5 Black)www.gaming.gen.tr
hepsı guzel marka fıyat farkları vesaıre var cogu aynıdırBiraz araştırmıştımda termal grizzy ile mx6 öneriyolardı onlardan daha iyi midir? Termal grizzy çeşitleride var da