5.000-6500 tl arasıBütce
O işlemciye bu bütcede anakartlar yetermi sizce5.000-6500 tl arası
12 faz ve üzeri b650 veya b850 bulabilirseniz sorun olmaz. A620 yetersiz gelebilir. X870e de gerek yok.O işlemciye bu bütcede anakartlar yetermi sizce
5.000-6500 tl arası
B650m a bulabildim bendr12 faz ve üzeri b650 veya b850 bulabilirseniz sorun olmaz. A620 yetersiz gelebilir. X870e de gerek yok.
7k bandında sağlam anakartlar var. Araştırmak lazım sadece.
Bilmiyorum hocam yeter mi yetmez mi o yüzden konu hakkında başlık açtım var mıdır başka sormak istediğiniz bir şey?O işlemciye bu bütcede anakartlar yetermi sizce
https://www.epey.com/anakart/msi-b650m-gaming-plus-wifi.html bütçenizin biraz üzerinde ama asusa göre daha iyiAsus Prime B650M-A Wi-Fi II AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-A Wi-Fi II AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-A Wi-Fi II AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
B650m a bulabildim bendr
Bilmiyorum hocam yeter mi yetmez mi o yüzden konu hakkında başlık açtım var mıdır başka sormak istediğiniz bir şeyO işlemciye bu bütcede anakartlar yetermi sizce
gerekirse bütçeyi arttırıcam teşekkürlerhttps://www.epey.com/anakart/msi-b650m-gaming-plus-wifi.html bütçenizin biraz üzerinde ama asusa göre daha iyi
MSI B650M Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI B650M Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Teşekkürler. B850 lere bir göz atıcam12 faz ve üzeri b650 veya b850 bulabilirseniz sorun olmaz. A620 yetersiz gelebilir. X870e de gerek yok.
7k bandında sağlam anakartlar var. Araştırmak lazım sadece.
Attığım msi iyidir. B850 lerde 3 m2 destekli model bulursanız ve fiyat azsa değerlendirilebilir. Ama bu modelin her işlemciyi besleyeceğini düşünüyorum. iyzico ödeme yöntemiyle %20 indirim alabileceğiniz sitelerdeki fiyatlara da bakın belki daha ucuza getirirsiniz.Bilmiyorum hocam yeter mi yetmez mi o yüzden konu hakkında başlık açtım var mıdır başka sormak istediğiniz bir şey
gerekirse bütçeyi arttırıcam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler. B850 lere bir göz atıcam