kaliteli sıvı yoksa 2 fanlı phantom ancakOnuda çözeriz hocam fakat sıvı mı kullansam kule mi onda kararsızım
Bütçeniz nedir hocam?
Psu tavsiyem enermax revolution dfx 1200 yada 1350w Gold olur B+ tier bir psu gayet yeterli çok bile diyebilirimddr5 ram, kasa, psu, anakart bunlara totalde 15k falan verebilirim işlemciye de 15 civarı vereceğimi düşünerek burayı 30k civarına kapatabilirim diye düşündüm
ddr5 ram, kasa, psu, anakart bunlara totalde 15k falan verebilirim işlemciye de 15 civarı vereceğimi düşünerek burayı 30k civarına kapatabilirim diye düşündüm
Ben ddr5 ram olarak xpg tercih ettim RGB sevdiğim için imzamda var kasada hala karar veremedim eski kasayı kullanıyorum 9060xt aldım umarım sığar teslim edildi 15 20 dk önceddr5 ram, kasa, psu, anakart bunlara totalde 15k falan verebilirim işlemciye de 15 civarı vereceğimi düşünerek burayı 30k civarına kapatabilirim diye düşündüm
ürün geldimi merak ettimdeOnuda çözeriz hocam fakat sıvı mı kullansam kule mi onda kararsızım
9060 XT elime geldi hocam birde arctic mx-6 8 Gr aldım o geldi geriye sadece yeni bir anakart almam lazım 120w destekleyen birde işlemcinin gelmesi lazım yarın ulaşacak sanırım işlemci deürün geldimi merak ettimde
ben işlemciyi merak etmiştim anakart olarak b850 bak9060 XT elime geldi hocam birde arctic mx-6 8 Gr aldım o geldi geriye sadece yeni bir anakart almam lazım 120w destekleyen birde işlemcinin gelmesi lazım yarın ulaşacak sanırım işlemci de
X870 için daha haber gelmedi amazon servise vermeyin bize gönderin dediler gönderdim haber bekliyorum son durumu hakkında a620 m k calistirmaz mi hocam 9800x3d yiben işlemciyi merak etmiştim anakart olarak b850 bak
X870 in son durumunu beklemeden direk B850 yi mı alayım?![]()
Gigabyte B850 EAGLE ICE 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B850 EAGLE ICE 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Beyaz s