Neler Yeni

Yardım 9800x3d işlemci için X serisi mi B serisi mi ?

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Enes Altunışık

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeterli olur ama x serisi anakart daha çok özellik barındırabiliyor ve daha güncel. hoşuna gideni tercih edebilirsin. Ya da bütçe belirtirsen yardımcı oluruz.
Hocam X serisi anakartlardaki extra giriş çıkış portlarıyla veya fazladan m2 yuvalarıyla hiç işim yok. Ben sadece tek bir şeye dikkat ediyorum anakart alırken. Uzun yıllar arıza durumu yaşatmayacak sağlam bir anakart olsun yeterli benim için. Bu anakarta 9800x3d işlemci ve ocak ayında 5090 ekran kartı takacam. Haliyle zayıf bir anakart kullanmak istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Recep Esen
Instagram
Drrecepesen
gayet yeterli bu anakart hocam zaten x serisi gibi özellikleri var

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Enes Altunışık
Hocam X serisi anakartlardaki extra giriş çıkış portlarıyla veya fazladan m2 yuvalarıyla hiç işim yok. Ben sadece tek bir şeye dikkat ediyorum anakart alırken. Uzun yıllar arıza durumu yaşatmayacak sağlam bir anakart olsun yeterli benim için. Bu anakarta 9800x3d işlemci ve ocak ayında 5090 ekran kartı takacam. Haliyle zayıf bir anakart kullanmak istemiyorum.
5090 kullanacaksan anakart bütçeni artıramaz mısın? Daha güncel bir rog tercih edebilirsin.

Mismail

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
İsmail
Anakartın soketi uyuyosa yeterlidir. A, B veya X serisi olsun farketmez.
Şuan ihtiyacınız olmasada ilerde yükseltme yaparsanız ya da o.c ile ilgilenirsen vs. x serisini ararsın.
Benim önerim bütçeni çok değiştirmeden x serisi bakman.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Enes Altunışık
5090 falan takacam hocam sıkıntı çıkarmaz dimi
Sıkıntı çıkarmaz ya. Yine de almışken ve 5090 gibi bir canavar takılacaksa bu daha güzel olur diye dedim. Anakart önemsiz bir parça değil. Ssd artırasın gelir vs. işine yarar.

medusa1

80+
Hocam bütçeyi arttırım mühim değil de gereksiz harcama yapmak istemediğim için b650 düşünmüştüm. O halde x870 alayim ısrar ediyorsanız.

Fakat bu attığınız hem beyaz renk (setup'a uymaz çünkü tüm parçalar siyah olacak kasanın içinde) hem de Q-CODE hata ledi yok hocam bunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı çıkarmaz ya. Yine de almışken ve 5090 gibi bir canavar takılacaksa bu daha güzel olur diye dedim. Anakart önemsiz bir parça değil. Ssd artırasın gelir vs. işine yarar.
Alabileceğim 2 anakart var hocam x870 olarak. Siz ne dersiniz ?

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
x serisi iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0