9800x3d nasıl soğutabilirim.

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Öncelikle amacım oyunlarda performans kaybı yaşamak istemiyorum sıcaklık nedeniyle. Şuanki soğutmam id cooling se224xts black tek fan olduğu için tahminimce yetersiz kalır. Oyunlarda 75-80 görürüm gibi buda performans kaybı yaparmı bilmiyorum. Phantom spirit yada 280mm kaliteli bir sıvı soğutma 5-6k kadar çıkar alabilirim. Mantıklı olan nedir kasama max 280mm soğutma sığıyor

Öncelikle amacım oyunlarda performans kaybı yaşamak istemiyorum sıcaklık nedeniyle. Şuanki soğutmam id cooling se224xts black tek fan olduğu için tahminimce yetersiz kalır. Oyunlarda 75-80 görürüm gibi buda performans kaybı yaparmı bilmiyorum. Phantom spirit yada 280mm kaliteli bir sıvı soğutma 5-6k kadar çıkar alabilirim. Mantıklı olan nedir kasama max 280mm soğutma sığıyor
75-80 derece performans kaybettirmez. Fan devirlerini zorlayın az macun bakımını yapın arkanıza bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazı işlemciler 90a kadar frekans performans düşürmüyor

75-80 derece performans kaybettirmez. Fan devirlerini zorlayın az macun bakımını yapın arkanıza bakmayın

bazı işlemciler 90a kadar frekans performans düşürmüyor
Otomatikte ayarlı zaten 65 derecede turbolyor fanı

Kule tipine bir fan daha tak geç.

bazı işlemciler 90a kadar frekans performans
Sizdeki soğutma yeterli olmazsa bunu alırsınız.
Lian li galahad 2 280 lcd nasıl

Ne gerek var boşa masrafa halde çok istersen sıvı al geç
Zaten benim kule tipi yetmezse diye soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,443
Üyeler
183,430
Son üye