9850X3D işlemci bugün çıkıyor

BeeL

80+
Reaksiyon skoru
26
İşlemci bugün çıkıyor, ghz dışında bir fark göremedim ben. Ekstra bir bilgisi olan varmı?

benimde gördüğüm kadarıyla sadece ghz farkı var birde tdp değeri daha düşük sanırım ama fiyatta önemli.

• Beğen
Reaksiyonlar: BeeL
9800X3D nin yenilenmiş versiyonu adı altında çıkıyor, tdp ve ghz değeri dışında bir kayda değer bir fark göremedim ama, iddialarına göre oyunlar %2 ve 7 arasında bir fark olacakmış ama henüz sağlıklı bir test sonucu göremedim.

oyunlarda 9800x3d den daha iyi performans gösterirmi yoksa daha çok oyun dışı mı kullanılacak

oyunlarda 9800x3d den daha iyi performans gösterirmi yoksa daha çok oyun dışı mı kullanılacak
yine oyun için, illaki bir fark olur oyunda configlerini incelediğimde çok aşırı bir fark beklemiyorum açıkcası. Bilmediğim bir teknoloji falan mı çıkacak bu işlemci ile ilgili bilgim yok diye bi konu açayım dedim. AMD iddiasına göre %2 ila 7 arasında bir fark olacak

yine oyun için, illaki bir fark olur oyunda configlerini incelediğimde çok aşırı bir fark beklemiyorum açıkcası. Bilmediğim bir teknoloji falan mı çıkacak bu işlemci ile ilgili bilgim yok diye bi konu açayım dedim. AMD iddiasına göre %2 ila 7 arasında bir fark olacak
Anladım hocam çok fiyat farkı olursa alınmaz gibi bence %5 6 fark için ya

• Beğen
Reaksiyonlar: BeeL
CUDİMM desteği olacak 9600 MT/s bellek çalıştırabilecek diyorlardı boş çıktı sanırım gerçi X3D işlemcilerde bellek hızlarının önemi çok az, benim için tamamen söğüş amacıyla çıkartılan bir işlemci.

Hiç sanmıyorum kral ilk yeni bir ürün çıktığında fiyatı arşa çıkarıyorlar
bide böyle dağlar kadar fark varmış gibi anlatırlar inceleme videoları çekip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CUDİMM desteği olacak 9600 MT/s bellek çalıştırabilecek diyorlardı boş çıktı sanırım gerçi X3D işlemcilerde bellek hızlarının önemi çok az, benim için tamamen söğüş amacıyla çıkartılan bir işlemci.
hocam zaten max 6000 kullanıyor çoğu kişi

Geri