Bu işlemci 9800x3d ve 9950x3d arasına mı çıktı?İşlemci bugün çıkıyor, ghz dışında bir fark göremedim ben. Ekstra bir bilgisi olan varmı?
yine oyun için, illaki bir fark olur oyunda configlerini incelediğimde çok aşırı bir fark beklemiyorum açıkcası. Bilmediğim bir teknoloji falan mı çıkacak bu işlemci ile ilgili bilgim yok diye bi konu açayım dedim. AMD iddiasına göre %2 ila 7 arasında bir fark olacakoyunlarda 9800x3d den daha iyi performans gösterirmi yoksa daha çok oyun dışı mı kullanılacak
Anladım hocam çok fiyat farkı olursa alınmaz gibi bence %5 6 fark için yayine oyun için, illaki bir fark olur oyunda configlerini incelediğimde çok aşırı bir fark beklemiyorum açıkcası. Bilmediğim bir teknoloji falan mı çıkacak bu işlemci ile ilgili bilgim yok diye bi konu açayım dedim. AMD iddiasına göre %2 ila 7 arasında bir fark olacak
Katılıyorum aynen öyleAnladım hocam çok fiyat farkı olursa alınmaz gibi bence %5 6 fark için ya
katılıyorum kankam ins fiyat değisik olmazda alınacak seviyede olur enazından , çok ümitli değilimAnladım hocam çok fiyat farkı olursa alınmaz gibi bence %5 6 fark için ya
Bizim satıcılar eline fırsat geçtikçe sorun yarattığı için hiç sanmıyorum ama umarım düzgün fiyata çıkarkatılıyorum kankam ins fiyat değisik olmazda alınacak seviyede olur enazından , çok ümitli değilim
Hiç sanmıyorum kral ilk yeni bir ürün çıktığında fiyatı arşa çıkarıyorlarBizim satıcılar eline fırsat geçtikçe sorun yarattığı için hiç sanmıyorum ama umarım düzgün fiyata çıkar
bide böyle dağlar kadar fark varmış gibi anlatırlar inceleme videoları çekipHiç sanmıyorum kral ilk yeni bir ürün çıktığında fiyatı arşa çıkarıyorlar
hocam zaten max 6000 kullanıyor çoğu kişiCUDİMM desteği olacak 9600 MT/s bellek çalıştırabilecek diyorlardı boş çıktı sanırım gerçi X3D işlemcilerde bellek hızlarının önemi çok az, benim için tamamen söğüş amacıyla çıkartılan bir işlemci.