%99 Ram Kullanımı

ulaasbcc

80+
Reaksiyon skoru
132
Dostlar selam. Normalde hiçbir sorun yoktu, bugün bilgisayarı açtım ve bilgisayar çok kasıyordu. Görev yöneticisini açtığımda bu manzarayla karşılaştım ve virüsten şüphelendim. Virüs taramasını başlattım fakat çook yavaş ilerliyor. Sizce sorun virüs mü yoksa başka bir şey mi? Şimdiden teşekkürler.

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    68.4 KB · Hit: 106
Dostlar selam. Normalde hiçbir sorun yoktu, bugün bilgisayarı açtım ve bilgisayar çok kasıyordu. Görev yöneticisini açtığımda bu manzarayla karşılaştım ve virüsten şüphelendim. Virüs taramasını başlattım fakat çook yavaş ilerliyor. Sizce sorun virüs mü yoksa başka bir şey mi? Şimdiden teşekkürler.
Güvenli modda açıp deneyin.

8GB
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen deniyorum

Ben de öyle düşündüm.

Yani bazen virüs yok gözüküyor ama virüs olabiliyor. Windows 10'a geçmeyi düşünüyordum ve nedense CPU kullanımım %100'e sabit oluyordu. Windows 10'a güncelleyince sorun geçti.

Güvenli modda açıp deneyin.
Güveni modda gayet normaldi. Şuan doğal olarak yeniden başlattım bilgisayarı ve sorun çok garip bir şekilde düzeldi.
1592655587415.webp

atabiliyorsan direk format atsan geçebilir aslında
Birsürü şirket dosyaysı var format atmayı başta düşündüm ama onları yedekleyecek USB belleğim yok.

Yani bazen virüs yok gözüküyor ama virüs olabiliyor. Windows 10'a geçmeyi düşünüyordum ve nedense CPU kullanımım %100'e sabit oluyordu. Windows 10'a güncelleyince sorun geçti.
İşlemciniz nedir?

Güveni modda gayet normaldi. Şuan doğal olarak yeniden başlattım bilgisayarı ve sorun çok garip bir şekilde düzeldi.Alıntıyı görüntüle

Birsürü şirket dosyaysı var format atmayı başta düşündüm ama onları yedekleyecek USB belleğim yok.

İşlemciniz nedir?

Ya laptopumda sorunu yaşadım bayağı eski bir işlemci. Ama hiçbir zaman internettte gezinirken %100 olmazdı %30 falan olurdu.

Güveni modda gayet normaldi. Şuan doğal olarak yeniden başlattım bilgisayarı ve sorun çok garip bir şekilde düzeldi.Alıntıyı görüntüle

İşlemciniz nedir?
Yine yükselirse korkmanıza gerek yok olarak 1 2 saat sonra hala düzelmiyorsa virüs taraması yapın düzelmiyorsa format atın.

Ya laptopumda sorunu yaşadım bayağı eski bir işlemci. Ama hiçbir zaman internettte gezinirken %100 olmazdı %30 falan olurdu.
Eski bir işlemciyse normaldir diyebileceğim bir şey yok.

Yine yükselirse korkmanıza gerek yok olarak 1 2 saat sonra hala düzelmiyorsa virüs taraması yapın düzelmiyorsa format atın.
Tamamdır teşekkür ederm, cevaplayan herkese teşekkür ederim iyi günler.

Eski bir işlemciyse normaldir diyebileceğim bir şey yok.

Tamamdır teşekkür ederm, cevaplayan herkese teşekkür ederim iyi günler.

Yok kanka eskilik ile alakası yok. Şuanda arkada hem Metin2 açık hem Chrome açık %50 civarı kullanıyor.

İşlemciniz nedir?
Hocam opera çok fazla ram tüketmiyormu? banamı öyle geliyor. Kaç sekme açık?

Geri