Hocam işte yarı fiyat var yarı depolama alanı var öyle düşün.3k ya 20 saat çalışmış 512gb 7000/6600 ssd görmüştüm hem de 450gb yazmıştı. 6k fazla geldi ne kadar 1tb olsa da.
Fiyat güzel hocamSağlığı 95 çalışma süresi 310 gün şu zamana kadar 50tb yazması var havale sonrası 6k fiyat istiyor ?
Face grubundan bir eleman satıyordu ona yazmıştım elimde kalmadı dedi bir kaç gün sonra yazdı böyle böyle adam izmirde parayı sen gönderirsen 6k yok sen söyle senden alayım dersen 6.5k dedi adam güvenilir dedi ref falan isterim en kötü.fiyat iyi, güvenilir biriyse alınabilir
Onu bulma şansın var mı ?Tam markasını hatırlamıyorum samsungdu sağlığı %100 dü
Anakartın ssd slotu soğutuculu zaten de 6k 1tb vermek istemiyorum 512gb yeter diye düşünmekteyim şuan öyle yüksek yer kaplayan oyunlar yok zaten. Evraklar , görseller vb şeyleri eski ssd'de tutarım oyunlar ve windowsu bu alacağıma geçiririm olur biter.samsunglar fazla ısınıyor benim bildiğim gerçi soğutucu fan falan takar çözersin
fiyat iyi, güvenilir biriyse alınabilir
500gb 97 sağlık 980 pro 248gün 13tb yazılma 4.250 yazmış ?samsunglar fazla ısınıyor benim bildiğim gerçi soğutucu fan falan takar çözersin
Anakartın ssd slotu soğutuculu zaten de 6k 1tb vermek istemiyorum 512gb yeter diye düşünmekteyim şuan öyle yüksek yer kaplayan oyunlar yok zaten. Evraklar , görseller vb şeyleri eski ssd'de tutarım oyunlar ve windowsu bu alacağıma geçiririm olur biter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
500gb 97 sağlık 980 pro 248gün 13tb yazılma 4.250 yazmış ?
Face grubundan bir eleman satıyordu ona yazmıştım elimde kalmadı dedi bir kaç gün sonra yazdı böyle böyle adam izmirde parayı sen gönderirsen 6k yok sen söyle senden alayım dersen 6.5k dedi adam güvenilir dedi ref falan isterim en kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onu bulma şansın var mı ?![]()
Bütçe yok işte önümüzde ki ay başı yiğen geliyor üstüne para lazımssd slotunu bence 500gb ile boşa harcama.. hatta bütçe varsa 2 tb al.
Hiç belli olmuyor işte belki şuan ucuza buldum diyor insan.Maalesef dost o ssdnin ilanı yok satılmış muhtemelen. Ben şehirim de olan başka bir ssdyi aldım 3k ya elden. Sıfıra yakın parçalar düşüyor yani acelen yoksa takipte kal piyasayı.
Yani o kadar doldurabiliyorsa mantıklı da gereksiz gibi 1tb fazla bile. Sıfır fiyatına 2. el satıyorlar 2tb ssdleri gerek yok.ssd slotunu bence 500gb ile boşa harcama.. hatta bütçe varsa 2 tb al.