Neler Yeni

Çözüldü✓ 990 pro mu? Fury renegade mi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,273
İsim
yusuf ecer
Oyunda tam performans gostermez mi kingston?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veri yazma garantisi verisi yanlış samsung ya aynı yada daha fazlaydı ama 600 olmadığına eminim
Tabi ki de gösterir hocam, samsungun yazma garantisi daha fazla. KC3000 ve renegadenin yazma garantisi de kesinlikle yeterli hatta fazla. Sadece 990pro render yapan kullanıcı için daha iyi; sebebi de çok çok fazla yazma ömrü olması. Oyun oynayan bir kullanıcının kc3000in ömrünü bitirme şansı pek yok.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Tabi ki de gösterir hocam, samsungun yazma garantisi daha fazla. KC3000 ve renegadenin yazma garantisi de kesinlikle yeterli hatta fazla. Sadece 990pro render yapan kullanıcı için daha iyi; sebebi de çok çok fazla yazma ömrü olması. Oyun oynayan bir kullanıcının kc3000in ömrünü bitirme şansı pek yok.
Anladım hocam teşekkürler

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
990 Pro'nun İOPS değerleri yüksek, TBW'si kısaydı sanırım ama Samsung bu yazandan daha fazla gider çok sorun değil. Kullanım amacı oyun vs ise 3000/3000'lik bir SSD bile fazlasıyla yeterli. Ev kullanıcısı için SCY 1TB yeterli, fazla para vermeye gerek yok.

sawgent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Akın Çelik
990 proda var elimde fury renegade de.990 proda sağlık sıkıntısı var yamayı yaptığımda %1 daha düşüş yaşadım.fury renegade şuanlık sıkıntı yok aralarında farkta yok hangisi ucuzsa onu alabilirsin

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
990 Pro'nun İOPS değerleri yüksek, TBW'si kısaydı sanırım ama Samsung bu yazandan daha fazla gider çok sorun değil. Kullanım amacı oyun vs ise 3000/3000'lik bir SSD bile fazlasıyla yeterli. Ev kullanıcısı için SCY 1TB yeterli, fazla para vermeye gerek yok.
3d tasarım, oyun ve günlük kullanıyorum pc yi
Mesaj otomatik birleştirildi:

990 proda var elimde fury renegade de.990 proda sağlık sıkıntısı var yamayı yaptığımda %1 daha düşüş yaşadım.fury renegade şuanlık sıkıntı yok aralarında farkta yok hangisi ucuzsa onu alabilirsin
Sıkıntı olmadığına emin misiniz? Garantiye başvurun bence

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Normal fiyatı 1217 Tl, Nays ile 1095 Tl. 990 Pro en ucuz 2400TL, Fury Renegade 1825TL. Aralarında ciddi fiyat farkı var.
Dramli ve fiyatı makul.

XentiuS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Koray Gürgen
Merhaba 990Pro aldınız mı veya ne aldınız memnun musunuz teşekkürler.

K'nuckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet AKTAŞ
Klasikleşmiş sorumuz oldu ama kararsız kaldım 😅
1tb
990 pro 2300 TL
Fury renegade 1800 TL
(Amazon germany fiyatları)
Kesinlikle Samsung derim, ben yaklaşık 3 4 yıldır kullanıyorum sağlık durumu %100 hâlen.

XentiuS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Koray Gürgen
Herkese merhaba arkadaşlar dün akşam hiç bir sorun yokken bilgisayarı açtım geforce experience güncellemesi gelmiş indirdim yükleye bastım altta twitch açıktı grafik sürücüsü güncellemesi yaparken biliyorsunuz oynayan videolar vs çöküyor sayfayı yeniledim daha güncelleme bitmemişti birden bilgisayar dondu bekledim bir iki kere tıkladım gelmiş mi kendine diye birden pc kapandı res attı sonra biosa girdi 2-3 kere yeniden başlattım onarım için hazırlanıyor ekranı geldi ve mavi ekran verdi tekrar başladı onarım ekranına geldi orada hiç bir şey işe yaramadı tekrar başlattım pc ama biosta ssd gözükmüyordu ve sürekli biosa giriyor format flashı hazırladım laptopta belki gözükür diye format yerinde HDD ler gözüküyor ne yapacağımı şaşırdım bilgisayarcıya götürdüm oda kurtarılmaz dedi yarına kadar kalsın bakayım dedi BOZULAN SSD MARKASI PATRİOT VİPER VP4100 1TB ama benim B planı olarak SSD almam lazım bütçem Maks 3500TL

Samsung 990 PRO Heatsink düşünüyorum fakat siz değerli arkadaşlardan bilgi ve yardım istiyorum 1 TB olması önceliğim Gen 4 ve Gen 3 yuvası var anakartta GEN4 tercihimdir. + 1 adette taşınabilir HDD almak istiyorum çünkü verilerim gitti tekrar olması durumunda yedeğim olsun istiyorum. Okuyup destek olanlara çok teşekkür ederim.​

Top Bottom