loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,085
990 Pro nun okuma yazması daha yüksek IOPS değeri nerdeyse 2 katı yani 990 Pro her türlü evo plus tan daha iyi , ama fiyatlar arasında çok fark varsa evo plus ta alınabilir .Aralarında ki fark nedir sistemde hiç m2 yok alıp windowsu atacağım. Pro almaya gerek var mı? Amazonun kendi satıyor hem soğtuculu hemde zaten benim anakartta soğutma bloğu var sıkıntı olmaz dimi
1k fark var birde bunun soğutucusuda var görseldekinin, benim anakarttada büyük bir m2 soğutma slotu var birbirine sıkıntı çıkarmaz değil mi?990 Pro nun okuma yazması daha yüksek IOPS değeri nerdeyse 2 katı yani 990 Pro her türlü evo plus tan daha iyi , ama fiyatlar arasında çok fark varsa evo plus ta alınabilir .
1 k varsa 990 Pro daha mantıklı , senin anakarttaki soğutucuyu veya 990 Pro daki soğutucuyu çıkartıp takarsın yoksa oturmaz yerine . Ankartın nedir ona göre hangisini kullansan daha iyi olur söyleyeyim1k fark var birde bunun soğutucusuda var görseldekinin, benim anakarttada büyük bir m2 soğutma slotu var birbirine sıkıntı çıkarmaz değil mi?
B850f asus rog strix1 k varsa 990 Pro daha mantıklı , senin anakarttaki soğutucuyu veya 990 Pro daki soğutucuyu çıkartıp takarsın yoksa oturmaz yerine . Ankartın nedir ona göre hangisini kullansan daha iyi olur söyleyeyim
Anakartın soğutucusu daha iyi olurB850f asus rog strix