9950x3d için anakart karşılaştırma

hakanbey

80+
Reaksiyon skoru
41
Bu konuda bilgim yoktu söylediğiniz iyi oldu hocam. Kronik bir sorun mu yoksa üretim ile alakalı olan şeyler mi

Bütçe bir nevi sınırsız hocam. Kaliteye önem vermek istiyorum. Çok afaki rakamlar olmasın tabii
Büyük ihtimalle bios kaynaklı bir sorun çözülebilir bir şey ama uzun süredir tam olarak çözemediler diye biliyorum, adamlar düzelttik diyor başkası yine işlemci yandı diyor şuan çok sorunu kalmamıştır belki ama yine de önermem o riske gerek yok.

Kendi kullandığım anakartı öneririm. MSI X870E Tomhawk

Bu konuda bilgim yoktu söylediğiniz iyi oldu hocam. Kronik bir sorun mu yoksa üretim ile alakalı olan şeyler mi

Bütçe bir nevi sınırsız hocam. Kaliteye önem vermek istiyorum. Çok afaki rakamlar olmasın tabii
Evet Asrock'ta bir iki tane işlemci yakma problemi olmuştu. Sonra düzelttik falan bir şeyler dediler ama adı çıktı bir kere.

Ben bunlardan birini seçerdim. msi x870 tomahawk wifi sıfır değil. Diğerleri sıfır. İsterseniz 2 bin Tl farkla sıfırını da alabilirsiniz.

Bu da karşılaştırmaları. Ne kadar doğrudur incelemedim. B850 anakartlar da işinizi görebilir, bütçenizi o yüzden sordum ama x870 serisinde bulunmak daha iyi tabi.

Evet Asrock'ta bir iki tane işlemci yakma problemi olmuştu. Sonra düzelttik falan bir şeyler dediler ama adı çıktı bir kere.

Ben bunlardan birini seçerdim. msi x870 tomahawk wifi sıfır değil. Diğerleri sıfır. İsterseniz 2 bin Tl farkla sıfırını da alabilirsiniz.

Bu da karşılaştırmaları. Ne kadar doğrudur incelemedim. B850 anakartlar da işinizi görebilir, bütçenizi o yüzden sordum ama x870 serisinde bulunmak daha iyi tabi.

iş için kullanacaktır muhtemelen usb 4 lazım olur

Tomahawklarda sorun yaşayanlar var Edge'de tomahawkın beyaz hali sadece.Asrock'da işlemci yakma potansiyeli var direk yakıyor demiyorum.
Bu iyi:
Çıkamazsan:
Geçen incehesapta gaming gecesinde 13K idi genelde hep geliyor ordan al

Tomahawk'ın beyazı da var. Edge ile Tomahawk aynı özellikte kartlar mı, bilmiyorum.

Geri