9k ekran kartı önerisi

Başka seçenek yok hocam, hayırlı olsun. İkinci el bakıyorsanız işler değişir tabi.

Başka seçenek yok hocam, hayırlı olsun. İkinci el bakıyorsanız işler değişir tabi.
o zaman alıyorum benim olsa ikinci el bakabilirim ama arkadaşım yanaşmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangisi iydir sence

Taksit yapacaksanız vade farkı yok herhalde hepsiburadanın kendi satıyor ama inceleme videosu bulursanız ikisininde videosunu izleyip karar verin derim

hangisi iydir sence

Daha iyisi yok zaten

Taksit yapacaksanız vade farkı yok herhalde hepsiburadanın kendi satıyor ama inceleme videosu bulursanız ikisininde videosunu izleyip karar verin derim
taksit değil peşin orası sıkıntı değil incelemelere bakarım şimdi

hangisi iydir sence
150tl vermeye gerek yok arkadaşın attığını alın.

Bence zotac daha iyi gibi benim yıllardır tanıdığım gittiğim bi int cafe sahibi var sürekli zotac alıyor uygun olduğu için sanırım ama sürekli sıkıntı çıkaracak bişey olsa almaz sanırım

arkadaşıma topluyoruz maks 9k olabilir şunu almayı düşünüyoruz var mı başka önerisi olan? yoksa bunu alacağız (not: nvidia şart amd istemiyor) https://www.teknobiyotik.com/galax-...n-karti-36isl6md1vqw.html?ref=akakce&v=1.99.7
kankam amd istemiyorum demişsiniz 8 e 6700 xt var 3060 ı çok rahat çoğu oyunda geçiyor kendim kullanıyor tavsiye ederim internetden karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz

arkadaşıma topluyoruz maks 9k olabilir şunu almayı düşünüyoruz var mı başka önerisi olan? yoksa bunu alacağız (not: nvidia şart amd istemiyor) https://www.teknobiyotik.com/galax-...n-karti-36isl6md1vqw.html?ref=akakce&v=1.99.7
kankam hata yaparsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,654
Üyeler
195,421
Son üye
fırattt
Geri