Çok iyi grafikli oyunlar oynamıyorum hocam zaten, günlük 2-3 saat oyun eğlencemi dinderecek birşeyler bakıyorum ama aynı zamanda kötü performanslı birşeyde istemiyorumBu fiyata adam akıllı oyun oynatacak telefon bulmak neredeyse imkansız hocam.
10k ya nothing phone 1 şu an bu fiyata en iyi işlemcili telefon.Çok iyi grafikli oyunlar oynamıyorum hocam zaten, günlük 2-3 saat oyun eğlencemi dinderecek birşeyler bakıyorum ama aynı zamanda kötü performanslı birşeyde istemiyorum
Çok iyi grafikli oyunlar oynamıyorum hocam zaten, günlük 2-3 saat oyun eğlencemi dinderecek birşeyler bakıyorum ama aynı zamanda kötü performanslı birşeyde istemiyorum
10k ya nothing phone 1 şu an bu fiyata en iyi işlemcili telefon.
Hafızası biraz az ama hafif oyunlar için iş görür.![]()
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Merhaba dostlarım, orta iyi grafikli oyunları rahatça oynatabilen SIFIR bir telefon arıyorum, görüşleriniz ve önerileriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim. (Not: Bütçem maks 9.000 TL)
Evet hocam yanıtlarınızda söylediğiniz gibi gerçekten iyi görünüyor
------------------------------------------------------------------------------
Ama maalesef stok yok![]()