Neler Yeni

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

Ellsy

80+ Bronze

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
@Kürşat Kütükçü bu günkü yiyeceğimiz arkadaş kendisi herkese şimdiden afiyet olsun başlıyoruz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu arkadaş kendi zekası ile herkesi bir zannediyor kendi etti kendi buldu azcık yüzün var ise kızarır bir daha bu foruma girmezsin sözünün arkasında durursun hadi şimdi köyüne.
Tayyib'e yi savunduğumu göremedim işaretle göster neresinde Tayyip'i savunmuşum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
Bu ne lan ne ara 23'ü geçti

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu günkü yiyeceğimiz arkadaş @Kürşat Kütükçü herkese şimdiden afiyet olsun başlıyoruz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu arkadaş kendi zekası ile herkesi bir zannediyor kendi etti kendi buldu azcık yüzün var ise kızarır bir daha bu foruma girmezsin sözünün arkasında durursun hadi şimdi köyüne.
Bu söylemlerim hepsinin altına imzamı atarım yanlış tek cümlem yok bu söylemlerim de Kılıçdaroğlu nu eleştirmişim farkındaysan tabi senin cümle dağarcığın yok galiba hangi cümle nereye gidiyor az düşün kitap oku biraz belki gelişirsin

arturo

80+ Silver
Aldım hocam dün alsaydım kardaydım. Param değer kaybetmesin yeter bana. Sizce ne kadar süre tutmalıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben pek anlamıyorum bu parayı gelecek yıllarda eğitimimde kullanıcam. Türk lirası olarak tutulmazmış .Değerini kaybetmesin yeter artık. Sizce uzun vadede nasıl bir yol izlemeliyim
Hocam dolar 28 Tl gelene kadar durmayacak ondan sonra biraz sabit duracak o zaman satabilirsiniz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Aga adam kılışdar dedeme sallamış Tayyip i savunmamış ki. Ayrıca geçmişte savunmuş olsa bile görüşü değişmiş olabilir bunda bi şey yok ki. Asıl sorun 20 senedir görüşünü değiştirmeye lerde.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
345234973_952108326009551_160280062974819942_n.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

KNK istediğin kişiye sor @Masked Sniper da gelsin onda sor bu adam AKP li daha ne konuşmaları var o yüzden savunmayın şu sahsı.
Kimseyi savunmuyorum kanka sadece geçmişte AKP'li olsa bile şimdi olmaması gayet doğal onu demek istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,017
Üyeler
161,377
Son üye
iceberg987
Top Bottom