Seyami Pafa
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
a way out da fps sınırlayamıyorum sadece 165hz ye sabitleniyo bu fpslerde baya bi kartı ısındırıyo.
fps yi nasıl sabitleyebilirim
Nvidia denetim masasından yapabilirsin.a way out da fps sınırlayamıyorum sadece 165hz ye sabitleniyo bu fpslerde baya bi kartı ısındırıyo.
sabitlemeyi denedim ama olmadı kralNvidia denetim masasından yapabilirsin.
Monitör Hz sine sabitler dikey eşitleme açık mıs
sabitlemeyi denedim ama olmadı kral
açık işte hz 165 oldugu için oyunda kart çok ısınıyor 60 a falan sabitlesem güzel olacak 200 2500 fpslere çıkıyoMonitör Hz sine sabitler dikey eşitleme açık mı
Dikey eşitleme açıksa 165 üstü goremezsin vsync açık mı dikey eşitleme çalışmıyor o zaman dikey eşitleme açıksa 165hz üstü olmaz altı olur sisteme göre sadeceaçık işte hz 165 oldugu için oyunda kart çok ısınıyor 60 a falan sabitlesem güzel olacak 200 2500 fpslere çıkıyo
Windows Ayarlardan 75hz 60hz çekersen bu hz e sabitle dersen sabitleyebilir sen monitörün en yüksek hz de kullanıyorsun galiba bu sebeple a way out ayarlardan sabitlemiyor olabilir hz yi düşürürsen Windows ayarlardan sabitleyebilir belkiaçık işte hz 165 oldugu için oyunda kart çok ısınıyor 60 a falan sabitlesem güzel olacak 200 2500 fpslere çıkıyo