Acele edip kötüsünü almaktansa biraz sabredip iyisini alman çok daha faydalı olacaktır. Acele edip aldığın bilgisayar özelliklerinden dolayı seni çok üzebilir. Pişman olmaktansa biraz daha para biriktirip biraz daha iyi bir şey almak uzun vadede çok daha fazla iş görecektir.Ubuntu kurcam ve para biriktirmem çok zor sabırsızım çünkü ve zaten bu yıl almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum çok teşekkür ederim evet olur dedi ananem
gonlumden gecen direkt sana bir cihaz alabilmek ama bende yazilim muhendisligi ogrencisiyim yani ogrenciyim kendi kazandigim adamakilli bir sey de yok henuz umudunu kaybetme kardesmYok gerçekten hiç gerek yok ve asla böyle birşeyi kabul edemem
Zaten o atılan linke evet dediler 8gb ye 512 gb olanaAcele edip kötüsünü almaktansa biraz sabredip iyisini alman çok daha faydalı olacaktır. Acele edip aldığın bilgisayar özelliklerinden dolayı seni çok üzebilir. Pişman olmaktansa biraz daha para biriktirip biraz daha iyi bir şey almak uzun vadede çok daha fazla iş görecektir.
Yok abi çok saol zaten umut yoksa başarıda imkansızdırgonlumden gecen direkt sana bir cihaz alabilmek ama bende yazilim muhendisligi ogrencisiyim yani ogrenciyim kendi kazandigim adamakilli bir sey de yok henuz umudunu kaybetme kardesm![]()
Doğru dedin abibu cihaz ubuntuda seni uzerse kodun yeteri kadar optimize degil demektir![]()
Yok hocam o zamanlarda hiçbir bilgim olmadığı için aldık hiç tavsiye etmem youtube da bile girerken yavaş kasıyor bazen.Peki iş görüyomu
Sizin attığınız modelde öylemidir bilemem bendeki ideapad 5 di ama riske girmeketense garanti iş herzaman daha iyidir.Son anda kurtulmuşum denebilir yani çok teşekkür ederim yanıtın için abi
Hp lere pek yanaşmıyorum açıkçası yinede çok teşekkür ederim![]()
HP 15-FC0003NT AMD RYZEN 3 7320U 8GB 256GB SSD FREEDOS... - Ucuzbudur
En ucuz HP 15-FC0003NT AMD RYZEN 3 7320U 8GB 256GB SSD FREEDOS 15.6" FHD TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 7P6E7EA fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
bu cihazın işlemcisi daha iyi,
Teşekkür ederim bencede garanti iş herzaman daha iyidirSizin attığınız modelde öylemidir bilemem bendeki ideapad 5 di ama riske girmeketense garanti iş herzaman daha iyidir.![]()