A

Ubuntu kurcam ve para biriktirmem çok zor sabırsızım çünkü ve zaten bu yıl almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum çok teşekkür ederim evet olur dedi ananem
Acele edip kötüsünü almaktansa biraz sabredip iyisini alman çok daha faydalı olacaktır. Acele edip aldığın bilgisayar özelliklerinden dolayı seni çok üzebilir. Pişman olmaktansa biraz daha para biriktirip biraz daha iyi bir şey almak uzun vadede çok daha fazla iş görecektir.

Acele edip kötüsünü almaktansa biraz sabredip iyisini alman çok daha faydalı olacaktır. Acele edip aldığın bilgisayar özelliklerinden dolayı seni çok üzebilir. Pişman olmaktansa biraz daha para biriktirip biraz daha iyi bir şey almak uzun vadede çok daha fazla iş görecektir.
Zaten o atılan linke evet dediler 8gb ye 512 gb olana

gonlumden gecen direkt sana bir cihaz alabilmek ama bende yazilim muhendisligi ogrencisiyim yani ogrenciyim kendi kazandigim adamakilli bir sey de yok henuz umudunu kaybetme kardesm :)
Yok abi çok saol zaten umut yoksa başarıda imkansızdır

bu cihaz ubuntuda seni uzerse kodun yeteri kadar optimize degil demektir :D
Doğru dedin abi😅

Son düzenleme:
Son anda kurtulmuşum denebilir yani çok teşekkür ederim yanıtın için abi
Sizin attığınız modelde öylemidir bilemem bendeki ideapad 5 di ama riske girmeketense garanti iş herzaman daha iyidir.🙂

bu cihazın işlemcisi daha iyi,

Hp lere pek yanaşmıyorum açıkçası yinede çok teşekkür ederim

Sizin attığınız modelde öylemidir bilemem bendeki ideapad 5 di ama riske girmeketense garanti iş herzaman daha iyidir.🙂
Teşekkür ederim bencede garanti iş herzaman daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,938
Üyeler
187,908
Son üye
mehmetys
Geri