Neler Yeni

A1 ehliyet scooter ve vitesli

wasp01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yağız
Beyler bilmediğimden soruyorum ben 16 yaşındayım temmuz gibi A1 ehliyet alıcam biraz araştırdım vitesli ve scooter çeşitler varmış. Şimdi ben scooter ehliyeti alırsam vitesli motor sürebilirmiyim

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Umut Arsak
Hocam vitesli motorla alırsanız ehliyeti evet hem scooter hem vitesli kullanabilirsiniz. Fakat scooterla alırsan sadece otomatik vites motor kullanabilirsin. A1 ehliyetinde de max 125cc ve 11 kW gücüne sahip motorları kullanabiliyorsun.

umut21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
Beyler bilmediğimden soruyorum ben 16 yaşındayım temmuz gibi A1 ehliyet alıcam biraz araştırdım vitesli ve scooter çeşitler varmış. Şimdi ben scooter ehliyeti alırsam vitesli motor sürebilirmiyim
a1 ile 125cc bütün racing scooter katogorisini kullanabilirsin belli bir kw gücüne kadar. vitesli scooter istersen cup modellerine bakabilirsin görünüm biraz scooterı andırıyor ve vitesli.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,711
İsim
Emre
Discord
necromancerr
A1 Manuel alırsan eğer otomatikte (Scooter vs) sürebiliyorsun otomatik ehliyeti alırsan vitesli süremezsin aynı araçlardaki sistem gibi

siyabent

80+ Bronze
vitesli ehliyet al ikisini kullan otomatik alırsan tek otomatik sürersin
ama 18e kadar otomatik sana yeterde artar zaten
tabi ben yinede ikisini beraber alırdım daha sonra bi pcx çeker keyfime bakardım

wasp01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Fiyatlar temmuza kadar bu seviyede kalmayacak. Paral biriktirmeye ve motoru alacağınız zaman konu açmaya bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,594
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom