A1 ehliyet scooter ve vitesli

wasp01

80+
Reaksiyon skoru
3
Beyler bilmediğimden soruyorum ben 16 yaşındayım temmuz gibi A1 ehliyet alıcam biraz araştırdım vitesli ve scooter çeşitler varmış. Şimdi ben scooter ehliyeti alırsam vitesli motor sürebilirmiyim

Hocam vitesli motorla alırsanız ehliyeti evet hem scooter hem vitesli kullanabilirsiniz. Fakat scooterla alırsan sadece otomatik vites motor kullanabilirsin. A1 ehliyetinde de max 125cc ve 11 kW gücüne sahip motorları kullanabiliyorsun.

Beyler bilmediğimden soruyorum ben 16 yaşındayım temmuz gibi A1 ehliyet alıcam biraz araştırdım vitesli ve scooter çeşitler varmış. Şimdi ben scooter ehliyeti alırsam vitesli motor sürebilirmiyim
a1 ile 125cc bütün racing scooter katogorisini kullanabilirsin belli bir kw gücüne kadar. vitesli scooter istersen cup modellerine bakabilirsin görünüm biraz scooterı andırıyor ve vitesli.

A1 Manuel alırsan eğer otomatikte (Scooter vs) sürebiliyorsun otomatik ehliyeti alırsan vitesli süremezsin aynı araçlardaki sistem gibi

vitesli ehliyet al ikisini kullan otomatik alırsan tek otomatik sürersin
ama 18e kadar otomatik sana yeterde artar zaten
tabi ben yinede ikisini beraber alırdım daha sonra bi pcx çeker keyfime bakardım

Fiyatlar temmuza kadar bu seviyede kalmayacak. Paral biriktirmeye ve motoru alacağınız zaman konu açmaya bakın.

Geri