A101 den aldığım çay makinesi inceleme. Fiyatına göre en iyisi mi?

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
665
51KLg8BdCUL._AC_SL1200_.jpg

ürünü 2000 liraya aldım internette 2500 e kadar çıkıyor fiyatı. Ayrıca daha ucuz bir alternatifi var plastik english home markasına ait 1300 liralık. Bunu bulamayanlar onu değerlendirebilir. Bence bu fiyata alabileceğiniz en iyi makineyi alacaksınız özellikle sıcak tutma fonksiyonu harika bir eklenti

✅

1. Paslanmaz Çelik Gövde:
    • Hem demliği hem de su ısıtıcısı paslanmaz çelikten yapılmış, bu da plastik kokusunun önüne geçer ve daha sağlıklı bir kullanım sunar.
    • Dayanıklıdır, uzun ömürlüdür.
  2. 2'si 1 Arada Kullanım:
    • Alt kısmı su ısıtıcısı (kettle), üst kısmı ise çaydanlık olarak kullanılabilir.
    • Böylece hem çay makinesi hem de su ısıtıcısı olarak işlev görür.
  3. Otomatik Sıcak Tutma Fonksiyonu:
    • Su kaynadıktan sonra otomatik olarak sıcak tutma moduna geçer, enerji tasarrufu sağlar.
  4. Geniş Hacim:
    • Genellikle 1.8 L su haznesi ve 0.7–1.0 L demliği ile kalabalık aileler veya ofis ortamları için uygundur.
  5. 360° Döner Taban:
    • Kablosuz kullanım kolaylığı sağlar; cihaz tabanda her yönden oturabilir.
  6. Şık Tasarım:
    • Modern ve sade görünümü mutfak dekorasyonuna uyum sağlar.

❌

1. Ağırlık:
    • Tamamen çelik olduğu için plastik modellere göre daha ağır olabilir.
  2. Fiyat:
    • Plastik çay makinelerine göre fiyatı biraz daha yüksek olabilir.
  3. Demlik Kapasitesi Küçük Gelebilir:
    • Özellikle çok sayıda misafire çay hazırlamak isteyenler için demliğin hacmi yetersiz olabilir.
  4. Dış Yüzey Isınabilir:
    • Çelik yüzeyler dıştan ısınabilir, bu nedenle dikkatli tutulmalıdır (özellikle çocuklu evlerde).

🟢

• Günlük düzenli çay tüketimi yapanlar.
  • Sağlık ve hijyen açısından çelik malzeme tercih edenler.
  • Hem kettle hem çay makinesi ihtiyacı olanlar.

Son düzenleme:
51KLg8BdCUL._AC_SL1200_.jpg

ürünü 2000 liraya aldım internette 2500 e kadar çıkıyor fiyatı. Ayrıca daha ucuz bir alternatifi var plastik english home markasına ait 1300 liralık. Bunu bulamayanlar onu değerlendirebilir

✅

1. Paslanmaz Çelik Gövde:
    • Hem demliği hem de su ısıtıcısı paslanmaz çelikten yapılmış, bu da plastik kokusunun önüne geçer ve daha sağlıklı bir kullanım sunar.
    • Dayanıklıdır, uzun ömürlüdür.
  2. 2'si 1 Arada Kullanım:
    • Alt kısmı su ısıtıcısı (kettle), üst kısmı ise çaydanlık olarak kullanılabilir.
    • Böylece hem çay makinesi hem de su ısıtıcısı olarak işlev görür.
  3. Otomatik Sıcak Tutma Fonksiyonu:
    • Su kaynadıktan sonra otomatik olarak sıcak tutma moduna geçer, enerji tasarrufu sağlar.
  4. Geniş Hacim:
    • Genellikle 1.8 L su haznesi ve 0.7–1.0 L demliği ile kalabalık aileler veya ofis ortamları için uygundur.
  5. 360° Döner Taban:
    • Kablosuz kullanım kolaylığı sağlar; cihaz tabanda her yönden oturabilir.
  6. Şık Tasarım:
    • Modern ve sade görünümü mutfak dekorasyonuna uyum sağlar.

❌

1. Ağırlık:
    • Tamamen çelik olduğu için plastik modellere göre daha ağır olabilir.
  2. Fiyat:
    • Plastik çay makinelerine göre fiyatı biraz daha yüksek olabilir.
  3. Demlik Kapasitesi Küçük Gelebilir:
    • Özellikle çok sayıda misafire çay hazırlamak isteyenler için demliğin hacmi yetersiz olabilir.
  4. Dış Yüzey Isınabilir:
    • Çelik yüzeyler dıştan ısınabilir, bu nedenle dikkatli tutulmalıdır (özellikle çocuklu evlerde).

🟢

• Günlük düzenli çay tüketimi yapanlar.
  • Sağlık ve hijyen açısından çelik malzeme tercih edenler.
  • Hem kettle hem çay makinesi ihtiyacı olanlar.
iş yerinde kullanıyoruz. memnunuz hocam plastiklere göre gerçekten daha iyi. fiyatta normal.

Bimden onvo aldım ben de onu tavsiye ederim. Dışı plastik içi metal elinizi yakma ihtimaliniz yok. Derece ayarı var 1500 lira mı neydi.
Kusura bakmayın a101miş o da bim değilmiş. Isıyı 80e sabitleme var, sürekli kaynara sabitleme var, tek seferlik 100 var yani çok kullanışlı. Sadece demlik cam diye kapağını tam kapatması zor olabiliyor.

Son düzenleme:
Bimden onvo aldım ben de onu tavsiye ederim. Dışı plastik içi metal elinizi yakma ihtimaliniz yok. Derece ayarı var 1500 lira mı neydi.
Kusura bakmayın a101miş o da bim değilmiş. Isıyı 80e sabitleme var, sürekli kaynara sabitleme var, tek seferlik 100 var yani çok kullanışlı. Sadece demlik cam diye kapağını tam kapatması zor olabiliyor.
güzelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,785
Üyeler
174,241
Son üye
Sercan3579
Geri