2400 pahalı 2. Nesil içinA101 e gelen AirPods pro alınır mı garanti açısından sıkıntı olur mu
knk pro diyorum sen ikinci nesil diyorsunAmazonda 2100₺
A101de 2400.
Kazık a101.üstüne 500 daha koy 3. Nesil alırsın 2400 verene kadar
Apple ekosistemim var o yüzdenFiyat iyi gibi ürün için lakin o fiyata daha iyi kulaklıklar var diye biliyorum kz sk 10 bakabilirsiniz
Anladım hocam o halde alınabilir gibi ama aracı olarak a101 i kullanmak ne kadar güvenilir bilmiyorumApple ekosistemim var o yüzden
Apple ekosistemim var o yüzden
Anladım hocam o halde alınabilir gibi ama aracı olarak a101 i kullanmak ne kadar güvenilir bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu 2. nesil pro değil ki
Pronun linkini atar mısın a101 üzerinden bir bakalım hadiKnk
knk pro diyorum sen ikinci nesil diyorsun
Pronun linkini atar mısın a101 üzerinden bir bakalım hadi
hocam arkadaş fiyat belirtmemiş siz yanlış anlamışsınız, bende sizin mesaja istinaden bende yanlış anlayıp pro değil 2. nesil demişim DAFKHĞOADKFPronun linkini atar mısın a101 üzerinden bir bakalım hadi
AhhahqhsoqmxpmAlıntıyı görüntüle
hocam arkadaş fiyat belirtmemiş siz yanlış anlamışsınız, bende sizin mesaja istinaden bende yanlış anlayıp pro değil 2. nesil demişim DAFKHĞOADKF
hocam aralarinda 1 tl fark var a101 den almasi daha mantikli olurAhhahqhsoqmxpm
Hocam bu arada a101 güvenilir. Seri numarasından sorgulatabilirsin aldıktan sonra vs ürünü.
Fiyatıda uygunmus. İhtiyac varsa eğer alınır her türlü
AirPods Pro ve MagSafe Şarj Kutusu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AirPods Pro ve MagSafe Şarj Kutusu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AirPods Pro ve MagSafe Şarj Kutusu özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com