Mantıklıalıcaksanız kasayı 53 lıra farkla bıtfenıx yapın
Oooh şov yaparız40.000
Öncelikle selamlar ben oyun oynamayı ve oyun yapma,Tasarım gibi işlerle uğraşıyorum sayılır daha yeniyimsizce bu A101 e yeni gelecek olan sistem yeterli olurmu Özellikleri Fotoğrafda
Dans ederiz 40000 tl ileOooh şov yaparız
Hocam o zaman dur sistem atayımHocam 4 senedir AMD kullanıyorum bı Nvidia denemeyi düşünüyorum
Hocam böyle hazır bir sistem yokmu çünkü ben montajdan anlamam tanıdığım bilgisayarcıds yokDans ederiz 40000 tl ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o zaman dur sistem atayım
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MDABXV) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X, 5880 CUDA çekirdeği ve hiper hızlı 21Gbps 12GB 192-bit GDDR6X bellek ile geliyor.www.gaming.gen.tr
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buyur dostum Psu'dan anlamam işlemci soğutucu olarakta Thermalright Peerless Assasin al.![]()
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.369,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu bilgisayarın hazır hali ortalama 50k ben ucuza topladım. O zaman 7800xt'li bir sistem alabilirsiniz Amd tarafındaHocam böyle hazır bir sistem yokmu çünkü ben montajdan anlamam tanıdığım bilgisayarcıds yok
Hocam bilmiyorsanız hiç bulaşmayın belki bozarsınız falan hazır alın siz.Hocam montaj yapmayı bı bilsem![]()
Kotu işlemci önbellek 16mb