A101'de çalışılır mı?

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Evet dostlar daha mantıklı bir seçeneğim yok sanırım şu an. Garsonluk ile kıyaslarsam; garsonlukta sürekli bir hareket hali, koşturmaca kasiyerliğe göre daha yorucu bence. Bir arkadaşım bir, bir buçuk ay çalıştı ona danıştım maaş olarak 28 falan veriyorlar dedi. Hem yaz boyu serin olacak, cafe, restoranlara göre daha küçük bir yer. Daha önce çalışmış olanlar varsa siz ne düşünüyorsunuz? Maaşı diğer marketlere göre iyi geldi bana. Tanıdıklar, yaşıtım kızlar görecek falan diye takıyorum ama yapacak bir şey yok. Üç ay çalışıp bir şekilde bir motor çeksem altıma benden iyisi olmaz. Mahallemde iki adet şubesi var, onlardan birinde çalışmak istesem ne olur? Boşuna uzağa gitmek istemiyorum.

Her işi yaptırıyorlar
Evet etiket değiş, mal al-taşı, ürün-etiket kontrolü o sırada kim müsaitse kasaya bakıyor biliyorum. Garsonluk veya komilikte de koşuşturma içindesin. Özellikle komilik içinden geçiyor insanın. Daha iyi bir önerin var mı?

Evet etiket değiş, mal al-taşı, ürün-etiket kontrolü o sırada kim müsaitse kasaya bakıyor biliyorum. Garsonluk veya komilikte de koşuşturma içindesin. Özellikle komilik içinden geçiyor insanın. Daha iyi bir önerin var mı?
mahallendeki şubeye alırlarsa iyi ama taa fiazana da gönderebilrler bende girmek istedim bime yaklaşık evime 40km uzaktaki yere gönderecez dediler

Temizlik yapıyorsun camları siliyorsun yanlış bilmiyorsam ay sonu maaşlar yatıyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,582
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri