Neler Yeni

A101'den bu masa alınır mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunun rafsız olanını almayı düşünüyordum normalde yorumlarına baktım neredeyse herkesin masası köşesinden hasarlı gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almaya çekindim o yüzden
Rafsız olanını kullanıyorum. O kısım biraz kargodan dolayı şans işi sanırım. Ya da hepsini aynı paketlemiyorlar mı artık bilemiyorum. Ben aldığımda köşelerinde köpük vardı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Aynısını kullanıyorum ben 100₺ye almıştım. Gayet güzel öyle kırılacak gibi falan değil sağlam masa iş görüyor.

Not: İçinden parçalar eksik çıkıyor kendin dışarıdan tamamlayabilirsin.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
Bunun rafsız olanını almayı düşünüyordum normalde yorumlarına baktım neredeyse herkesin masası köşesinden hasarlı gelmiş

Almaya çekindim o yüzden
hocam bnende rafsız alcaktım bunu gorunce fıkrım degıstı . ben subeden kendım gıdıp aldım

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
hocam bnende rafsız alcaktım bunu gorunce fıkrım degıstı . ben subeden kendım gıdıp aldım
masayı alalı çok oldu ya artık çok geç

bundan aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Bulunduğun ilçede 10 - 20 yıllık esnaf mobilyacılar vardır illa ki sordun mu veya araştırdın mı varmı yok mu diye?

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
Bulunduğun ilçede 10 - 20 yıllık esnaf mobilyacılar vardır illa ki sordun mu veya araştırdın mı varmı yok mu diye?
her yere sordum kanka atölyelere de sordum istediğim ebatlarda masa için 2k fiyat çektiler hazır yapılı olanlar da benim istediğim gibi değildi. Mecbur kaldım buradan almaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
her yere sordum kanka atölyelere de sordum istediğim ebatlarda masa için 2k fiyat çektiler hazır yapılı olanlar da benim istediğim gibi değildi. Mecbur kaldım buradan almaya
Fiyata hiç şaşırmadım, onlar fabrikasyon üretim mantığı gibi hazır üretip yapmaz, ki öyle altyapıları olması çok zor zaten. Kendileri hazırlıyorlar ve ortalama 2 - 3 haftaya falan bitirir ve sana teslim ederler ve fabrika ürününden daha iyidir (esnafın tecrübe ve kalitesine göre değişir)

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
Fiyata hiç şaşırmadım, onlar fabrikasyon üretim mantığı gibi hazır üretip yapmaz, ki öyle altyapıları olması çok zor zaten. Kendileri hazırlıyorlar ve ortalama 2 - 3 haftaya falan bitirir ve sana teslim ederler ve fabrika ürününden daha iyidir (esnafın tecrübe ve kalitesine göre değişir)
O kadar bekleyemem maalesef. Bana dedikleriyde oydu zaten en erken 10 gün sonrasına teslim ederiz dedi her yer

aldığım masa hasarlı gelmediği sürece kullanırım çok kaliteli olmasına gerek yok

BabaVoss7

80+ Silver
1000 liraya daha iyisi yoktur bence. ihtiyacım olsa ben bile alırdım. sağlam değildir tabii ki o kadar ama fiyata göre bence gayet yeterli gözüküyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
sakın alma iade edince artık beziyorsun ben hem dolap hemde masa aldım bin pişman oldum ya vidası eksik geliyor yada bir parçası dolap alırken 25 parçalık şeyin sadece 15 tanesi gelmişti diğerleri getirmeye tenezzül bile etmediler almadan önce düşünmeni tavsiye ederim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,310
İsim
uwu

Almaya çekindim o yüzden

bu da bnim 2. masam normalde kullandığım masa mdf bunu tam şekilde yerleştirdim L bunun tersi şeklinde duruyor bn o zaman yorumlara hiç bakmadan aldım memnun muyum ortalama o kenarıya bir tane mdf parçası vidaladık şuan sağlam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,953
Üyeler
161,362
Son üye
cakil
Top Bottom