Bu Masa Nasıldır Alınır Mı

bahtsızkarakter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,570
Ben de MDF kullanıyorum, güzel olduğunu söyleyemem. Masa değiştirinceye kadar idare ediyor. Genişlik 90 cm, num lock'lu klavye kullanıyorsan kötü. Zaten üste kasa koyunca fareyi hareket bile ettiremiyorsun

Ben de MDF kullanıyorum, güzel olduğunu söyleyemem. Masa değiştirinceye kadar idare ediyor. Genişlik 90 cm, num lock'lu klavye kullanıyorsan kötü. Zaten üste kasa koyunca fareyi hareket bile ettiremiyorsun
Kasayı ben genelde alta koyarım ısınan bir pc değil

Kasayı ben genelde alta koyarım ısınan bir pc değil
Ben yer yok diye üste koyuyorum, klavyeyi 30 derece sol şekilde kullanıyorum.

Resimdeki klavye sapıttığı için kullanmıyorum, ℅75 ise rahat ama seninki num lock'lu olduğunu bildiğim için kolunu ta en sağa çekmen gerekiyor

1000018712.webp

Masada bol vakit geçiriyorsanız küçük gelmeye başlar bir süre sonra. Yer sıkıntınızdan bu boyutlara gelmediyseniz genişletmenizi veya bu + L kenarlı olanlardan almanızı öneririm. Benzer bir masa var elimde demir destekler vb biraz dandirik oluyor ama ciddi ağırlıklar taşımayacaksa oradan oraya sürekli yeri değişmeyecekse çok sorun olmuyor. Çekiştirirken esniyor biraz (üstü doluyken) fazla güven vermiyor. En büyük sorun ayakların dengesiz durması böyle zayıf masalarda. Öyle bir şeye denk gelirseniz de bir bacak altı kauçuk ped işinizi görür.

Çok küçük geldi gözüme bence biraz daha geniş bir masa al

Geri