ŞahinBaşaran
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi gibiMouse pad nasil alirim büyük ihtimal
iyi gibiMouse pad nasil alirim büyük ihtimal
bende o klavyeden almıştım 40tl ye fiyatına göre çok iyi alınabilir. 3ay kullandım içine 1-2damla su girdi gg oldu. Hassas biraz. Bide aşırı hafif. Ama gene iyi alınırKişiden kişiye değişir ama ben aldım pişman olmadım
Bencedebende o klavyeden almıştım 40tl ye fiyatına göre çok iyi alınabilir. 3ay kullandım içine 1-2damla su girdi gg oldu. Hassas biraz. Bide aşırı hafif. Ama gene iyi alınır
alınır gibiRGB led alınır mı?
görür benceLed sizce iş görür mü?
tuşların yazısı ne alemde ? ben 3ayda wasd yi bembeyaz yaptımYeterli seviyede. 2 seneden fazladır aynı klavyeyi kullanıyorum merak ettiğin bişey varsa cevaplarım
A4Tech = Bloodya4tech den iyidir
incelemesi falan varmı klavyenin modeli ne
Wasd ve bir iki harfin daha yazısı silindi fakat tuşlar bembeyaz değil bendetuşların yazısı ne alemde ? ben 3ayda wasd yi bembeyaz yaptım
Mouse alıcam ve mousepad okkeyA101'e 11 mart günü ledler ve gaming ve teknolojik ürünler geliyor ürünlerin çoğu alınır gibi bazıları çöp diyecek ama fiyatlarına göre alınabilir bence
Alıntıyı görüntüle
tiktoker lambası gelmiş onu alıyımda c920 ye takıyım bakam nasıl bir şeyA101'e 11 mart günü ledler ve gaming ve teknolojik ürünler geliyor ürünlerin çoğu alınır gibi bazıları çöp diyecek ama fiyatlarına göre alınabilir bence
Alıntıyı görüntüle
Gayet iyi olmuş dostumA101'e 11 mart günü ledler ve gaming ve teknolojik ürünler geliyor ürünlerin çoğu alınır gibi bazıları çöp diyecek ama fiyatlarına göre alınabilir bence
Alıntıyı görüntüle