Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
BendeŞu aydınlatmayı baya merak ettim.
BendeŞu aydınlatmayı baya merak ettim.
bende'de var dediğiniz klavye bende'de silinmedi1 yıla yakındır kullanıyorum. silinmedi size ayıplı ürün mü göndermişler veya yanlışlıka almışsınız bilmem
klavye müq ama mouse rezalet be knkmouse ve klavye iyi mouse u 1,5 sene kullandım artık teklemeye başlamıştı yenisini aldım klavye ise 2,5 sene oldu ve hala çok iyi hiç bir sıkıntısı yok
güzel mouse x7 proBenim de şu an elimde kendisi(x7 pro)
elim büyük olduğu için bana kötü gelmedi bir sıkıntısıda çıkmadıklavye müq ama mouse rezalet be knk
Klavye adı Piranha 2345. Forumda uzun süre götürmez demişlerdiA101'e 11 mart günü ledler ve gaming ve teknolojik ürünler geliyor ürünlerin çoğu alınır gibi bazıları çöp diyecek ama fiyatlarına göre alınabilir bence
Alıntıyı görüntüle
Aynen bu kalıbı çoğu marka kullanıyor bu kalıpta çok mouse denedim iyileride vardı kötülerideMouse Everest'ten çakma
iyi gibi alınabilirmousepad nasıldır.
valla bilmiyom bizim int cafe aynısını kullanıyor ( tasarım olarak ) o mouseleri sevmiyorumo ne öyle büssürü tuş var tekerleğin altında dpi tuşu olsun sağ tık sol tık olsun bitti bu kadar ne öyle 1324342 tane tüş takıyolar öyle aaaa bak sinirim bozuldugüzel mouse x7 pro
ama götürüyo. ben 1 yıldır kullanıyorum ne harfleri silindi nede yamuk yaptı banaKlavye adı Piranha 2345. Forumda uzun süre götürmez demişlerdi