ŞahinBaşaran
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır benceLed alınır mı??
Alınır benceLed alınır mı??
bir zaman sonra algılamamaya başladı ve çöp oldu (5. haftada)Kişiden kişiye değişir ama ben aldım pişman olmadım
daha gelmedi o düzenlemede belkide kabul edilmediYasak gelmemiş miydi marketlere?
reis klavyeden memnunum ama kulaklıkta haklısın. siz siz olun piranha 2145 kulaklığı almayınBeyler sakın piranha almayın aldım aldığım anda pişman oldum
Kasanın içine koymak için alacağım.Alınır bence
hmm bende piranha klavye var ama o tür bir sorun olmadı tamamen şans işi gibibir zaman sonra algılamamaya başladı ve çöp oldu (5. haftada)
benim geçici olarak bir klavye almam lazım rgb si çıkardığı ses nasıl biraz bahsedebilirmisinşu anda ordaki klavyeyle yazıyorum. 40 TL ye alınabilecek en harika ürün ben 30 a aldım 40 olmuş çöpte değil o klavye ama mouse hayatımda gördüğüm en leş mouse
taş gibi oluyor bir zaman sonra (pedleri)reis klavyeden memnunum ama kulaklıkta haklısın. siz siz olun piranha 2145 kulaklığı almayın
2145 iyi değil 2045 iyireis klavyeden memnunum ama kulaklıkta haklısın. siz siz olun piranha 2145 kulaklığı almayın
alınır gibiKasanın içine koymak için alacağım.
yok klavyesi güzel ama mouse ve kulaklığı çöphmm bende piranha klavye var ama o tür bir sorun olmadı tamamen şans işi gibi