Miraclem2 kardeşim konumu okurmusun ? Haklı bir isyanımı dile getiriyorum ve HP nin kullanıcılarını nasıl yok saydığını dile getirdim 2021 den beri omenlarda kronik sorun var ve hala bu sorun çözülmedi en basitindan bir gün umursarda bunları çözer diye boykot vari bir şey yapıyorum.
Limitsiz işlemciyi ne yapıcaksınki, sana bir faydası yok limitsiz işlemcinin zararı var hatta işlemci 100 derece. Limitli olması performansı kaybettirmez.
Limitsiz işlemciyi ne yapıcaksınki, sana bir faydası yok limitsiz işlemcinin zararı var hatta işlemci 100 derece. Limitli olması performansı kaybettirmez.
Bak 100 derece herhangi bir şey ifade etmiyor bazı işlemciler var 110 dereceye kadar dayanabilir yani sıcak çalışan bir işlemci olduğu belli ki 110 dereceye kadar dayanabilir üretilmiş bu sadece basit bir örnek neyse bak şimdi işlemcilerde rekor puanlar elde edilirken veya tam performans alır iken çok ısınır ama performans alıyor ve throttle yemiyor yani bu iyi bir şey ısı ile bilgisayarın iyi ya da kötü olduğunu yargılayamazsın yani ısı sadece bir sayı bu konuda muhim olan performansı zaten buna göre üretiliyor işlemciler tabi 100 üstü anormal.
Asus tuf A15 Ryzen 7 7735hs ve 140W rtx 4060
Hp victus 16 da i5 14. Nesil kafamı karıştırdı
Asusun ekranı daha iyi ve kaliteli diye düşünüyorum sonuçta asus kalitedir diye düşünüyorum ama işlemci biraz kafamı karıştırdı
Asus 8 gb ram var onu değiştirsem garanti dışına çıkarmı?
Limitli olması performans kaybettirir tabi güzel ayarlandı ise iş görür limitler victuslarda limit fazla ama daha kötü bir şey ise anakartın kötü olması nasıl 5 5600 için en az B550 istenmesi givi ve kaliteli bir B550 istenmesi gibi buda öyle bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani kalitesiz anakart her şeyi etkiliyor bu yüzden aynı sisteme sahip cihazlarda çok daha pahalı oluyor tabi soğutma sistemide buna dahil çok daha fazla bakır boru daha iyi ve kaliteli bakırlar daha güzel fanlar ve dizayn.