Limit daha mı iyi? Ryzen 5 li modelde limit yüzünden darboğaz oluyor. İşlemci yetmiyor. Ayrıca firma soğutmasını düzgün yapmalı. Limit koymak demek kolaya kaçmak demekVictusta throttle olduğu felan yok, limit konması daha iyi. Napıcak adam limitsiz işlemciyi 100 derece olduktan sonra saçmalamayın ruffian dediğiniz kişinin hiçbir bilgisi yok onu mu etiketliyosunuz gerçekten ?
İnternete güvenmiyorum windows 11 orjinal geliyor vatandahocam almayın ikisi de kazık normalde hp victus 16 alın derim ama bu fiyata alınmaz kazık vatandan olması zorunlu mu?
tamam sen devam et 100 derecede oyununa. Limitli hali ile limitsiz hali arasında performans farkı yok denecek kadar az.Limit daha mı iyi? Ryzen 5 li modelde limit yüzünden darboğaz oluyor. İşlemci yetmiyor. Ayrıca firma soğutmasını düzgün yapmalı. Limit koymak demek kolaya kaçmak demek
hocam bu fiyata alınmaz kesinlikle pahalı sırf windows 11 orjiinal diye bu kazık laptopu almayın güvenilir siteden alırsanız sorun olmaz.İnternete güvenmiyorum windows 11 orjinal geliyor vatanda
Valla buna da @Ruffian 'ı etiketler konudan sıyrılırım.Victusta throttle olduğu felan yok, limit konması daha iyi. Napıcak adam limitsiz işlemciyi 100 derece olduktan sonra saçmalamayın ruffian dediğiniz kişinin hiçbir bilgisi yok onu mu etiketliyosunuz gerçekten ?
Ruffian ımı dinliyosunuz gerçekten, adam sırf victusu kötülemek için doğmuş. Abartacağı kadar hiçbirşey yok o cihazlarda.Valla buna da @Ruffian 'ı etiketler konudan sıyrılırım.
Ruffian beni hatırlıyorsa, Victus görüşümü bilir. Throttle'da olsa, anakart kalitesi, kasa kalitesi kötü de olsa benim için zerre dert değil. Fakat Ruffian'a göre dert. Araştırmalarım yok ( victusta throttle, lock bios gibi konularda ), konusuna baktığım için ona hak verip bu tarz konularda etiketliyorum. Kaldı ki verdiği laptop önerilerini iyi buluyorum.
Kullanmadan boşuna laf yapmayın. Git başkasına palavra anlattamam sen devam et 100 derecede oyununa. Limitli hali ile limitsiz hali arasında performans farkı yok denecek kadar az.
her cihazda limit var zaten önemli olan limitin abartısız yapılması victuslarda abartı bir limit var soğutmasının kalitesizliğini aşırı limit koyarak örtmeye çalışmışlarVictusta throttle olduğu felan yok, limit konması daha iyi. Napıcak adam limitsiz işlemciyi 100 derece olduktan sonra saçmalamayın ruffian dediğiniz kişinin hiçbir bilgisi yok onu mu etiketliyosunuz gerçekten ?
Sonuçlara bak, limitsiz işlemcinin hiçbirşeye faydası yok hatta zararı var.Kullanmadan boşuna laf yapmayın. Git başkasına palavra anlat
Öyle bir şey yok, soğutmasının kalitesiz olduğuda yok abartı limtte yok limit konması lazım zaten konmadığı takdirde sorun demektir.her cihazda limit var zaten önemli olan limitin abartısız yapılması victuslarda abartı bir limit var soğutmasının kalitesizliğini aşırı limit koyarak örtmeye çalışmışlar
Üniversite okuyan biriyim, ailem söz konusu internetten 500 tl ve üzeri her türlü alışverişe ( istersen manavdan sipariş ver ) riskli bakıyor. Tek Seferde 30.000 TL'ye victus 16 aldım hepsiburada'dan. Patlıcan geleceğini falan sanıyorlar haberler yüzünden. Eğer sağlam yerden alışveriş yaparsan ( mesela şuan Türkiye'de en iyi tek yer Amazon ) hiçbir sorun olmaz. Oldu diyelim, kargonu çaldılar bir şey oldu. Amazon iadeni yapar.İnternete güvenmiyorum windows 11 orjinal geliyor vatanda
Victustaki limit gereğinden fazla özellikle Ryzen 5 olan modelde soğutma kalitesi maalesef çok iyi değil.Ruffian ımı dinliyosunuz gerçekten, adam sırf victusu kötülemek için doğmuş. Abartacağı kadar hiçbirşey yok o cihazlarda.
Miraclem2 kardeşim konumu okurmusun ? Haklı bir isyanımı dile getiriyorum ve HP nin kullanıcılarını nasıl yok saydığını dile getirdim 2021 den beri omenlarda kronik sorun var ve hala bu sorun çözülmedi en basitindan bir gün umursarda bunları çözer diye boykot vari bir şey yapıyorum.Sonuçlara bak, limitsiz işlemcinin hiçbirşeye faydası yok hatta zararı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle bir şey yok, soğutmasının kalitesiz olduğuda yok abartı limtte yok limit konması lazım zaten konmadığı takdirde sorun demektir.