A2 ehliyet 450NK sürebilir mi?

tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi aktarırsanız çok mutlu olurum bu arada hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen kafana takılanları sor anlatayım

izmir tarafındayım
bulunduğun şehirde iyi bi servis bul ve servis dışında bi yere civata bile sıktırma çok elektronik motorlar olduğundan millet çözemiyo derdini tam

sen kafana takılanları sor anlatayım
servis ağı nasıldır, garantide sıkıntı yaparlar mı? 450sr ve 450nk arasında kaldım, 450sr için yağ soğutucu patlatıyor falan diyorlar ama bilemedim

bakacağım, ktm ve cfmoto beraber çalışıyor zaten o yüzden cfmotoya güveniyorum. instagramda falan abartıldığını düşünüyorum. bu paraya 450sr almak daha cazip geliyor, daha torklu makine ve çift silindir. rc390 tipi de çok çirkin geliyor bana

servis ağı nasıldır, garantide sıkıntı yaparlar mı? 450sr ve 450nk arasında kaldım, 450sr için yağ soğutucu patlatıyor falan diyorlar ama bilemedim
arkadaşımın da 25k kmde 450srı var daha hiç patlamadı soğutucusu, şahsen nk daha yeni olduğu ve şu anlık kroniği olmadığı için onu tavsiye ederim ama sr ın da tadı başka , yazılımlı 450srla benim motor nerdeyse kafa kafaya yürüyo

650 nkya biniyorum abarttığınız gibi rezil bi motor değil 300 e sıfır aldım japonda anası bellenmiş mt07ler bile 320 ye gidiyo sırf japon diye ustayla akraba olmaya gerek yok

Arkadaşın 450 SR'ını ödünç almıştım, sakin sakin kullanırken yağ soğutucusu patladı. Garantisi vardı ve değiştirildi, aradan kısa bir zaman geçtikten sonra tekrar patladı. Henüz 2500 kilometrelerdeyken gitti sattı adam motorunu. Dominar 250 D kullanıyor şu an ve kilometre yaklaşık 30 binde.

arkadaşımın da 25k kmde 450srı var daha hiç patlamadı soğutucusu, şahsen nk daha yeni olduğu ve şu anlık kroniği olmadığı için onu tavsiye ederim ama sr ın da tadı başka , yazılımlı 450srla benim motor nerdeyse kafa kafaya yürüyo
benimde içimden 450sr geçiyor ne yalan söyleyeyim, çok rahatsız eder mi oturuş pozisyonu falan diye araştırıyorum. yaza kadar karar vereceğim

servis ağında da ben ankarada gürbüz motora götürüyorum , herhangi bir parçanın gelmediği etmediği olmadı , garantilik bi durum yaşamadım şimdilik o yüzden bi şey diyemem

Arkadaşın 450 SR'ını ödünç almıştım, sakin sakin kullanırken yağ soğutucusu patladı. Garantisi vardı ve değiştirildi, aradan kısa bir zaman geçtikten sonra tekrar patladı. Henüz 2500 kilometrelerdeyken gitti sattı adam motorunu. Dominar 250 D kullanıyor şu an ve kilometre yaklaşık 30 binde.
son seri gelen soğutucular patlamıyor diye biliyorum , yağı biraz eksik doldurdukları zaman da daha iyi oluyo 450srda

benimde içimden 450sr geçiyor ne yalan söyleyeyim, çok rahatsız eder mi oturuş pozisyonu falan diye araştırıyorum. yaza kadar karar vereceğim
nk kadar rahat değil daha alçaktan daha yatık oturuyorsun ve ön taraf baya geniş super sport sürmediysen biraz alışman sürer

Yag sogutucu patlatma sorunu olmasa belki gıcırdama sorunları vesaire vardı ama 450 sr da vardı nk yı bilemiyorum açıkçası japon grubunda böyle bir karşılığı neredeyse yok

Yag sogutucu patlatma sorunu olmasa belki gıcırdama sorunları vesaire vardı ama 450 sr da vardı nk yı bilemiyorum açıkçası japon grubunda böyle bir karşılığı neredeyse yok
alırsam deneyimlerimi aktarırım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri