- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende tam bilmiyorum ya insallah sorunsuz kullanmak nasip olurBu kartta pce önemli değil ki hocam 6500xt de önemli o
Bende tam bilmiyorum ya insallah sorunsuz kullanmak nasip olurBu kartta pce önemli değil ki hocam 6500xt de önemli o
Sorun olmaz bende R5 3600 a320mk kullanıyorum yetiyorBende tam bilmiyorum ya insallah sorunsuz kullanmak nasip olur
Peki işlemci tarafı sorun olurmuSorun olmaz bende R5 3600 a320mk kullanıyorum yetiyor
YokPeki işlemci tarafı sorun olurmu
ben bu işleri bilmediğim zamanlar sormuştum bana imzamdaki b450 mk ll önermişlerdi bunu almıştımSorun olmaz bende R5 3600 a320mk kullanıyorum yetiyor
Ben anakarti görmedim satın alırken 0 anakart falan sorun yapmaz gibi FPS de falandaben bu işleri bilmediğim zamanlar sormuştum bana imzamdaki b450 mk ll önermişlerdi bunu almıştım
benim anakartımın pcle girişide 4.0 değil pcle 3.0 bilseydim pcle 4.0 olan bir kart alırdım biraz daha katıp ileride 3070 alınca biraz darboğaz yiğecem o sıkıntıBen anakarti görmedim satın alırken 0 anakart falan sorun yapmaz gibi FPS de falanda