A34 5G Samsung Logosunda Takılı Kaldı

esaglam

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi günler. Telefonum yere düştü şarja takılı değilken hiç güç yok şarja takılıyken Samsung logosuna kadar gelip yeniden başlatıyor ve bu işlem sürekli devam ediyor. OTG ile bilgisayara bağladığımda bile recovery moduna girmiyor odin moda giriyor. Garantisi hala devam ettiği için teknik servise göndereceğim. Size sorum teknik servise elden versem geri kargoyla bana yollayabilirler mi? ve Cihazımı tekrar çalışır hale garantisi bozulmadan getirebilir miyim ya da nasıl getirebilirim? Telefonum Samsung Galaxy A34 5G. Şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi günler. Telefonum yere düştü şarja takılı değilken hiç güç yok şarja takılıyken Samsung logosuna kadar gelip yeniden başlatıyor ve bu işlem sürekli devam ediyor. OTG ile bilgisayara bağladığımda bile recovery moduna girmiyor odin moda giriyor. Garantisi hala devam ettiği için teknik servise göndereceğim. Size sorum teknik servise elden versem geri kargoyla bana yollayabilirler mi? ve Cihazımı tekrar çalışır hale garantisi bozulmadan getirebilir miyim ya da nasıl getirebilirim? Telefonum Samsung Galaxy A34 5G. Şimdiden teşekkür ederim.
Uzun süre güç düğmesine basılı tuttuğunuz da bir tepki vermiyor mu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Format menüsünden fabrika ayarlarına döndürmeye çalışın. Hiç tepki vermiyorsa son çare servise gönderebilirsiniz hocam.

hayır
Hayır ses kısma ve güç düğmesi ya da sadece güç düğmesi tepki vermiyor
ses açma ve kısmaya aynı anda basarsam odin moda giriyor

Recovery moda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Format menüsünden fabrika ayarlarına döndürmeye çalışın. Hiç tepki vermiyorsa son çare servise gönderebilirsiniz hocam.

Hiçbir türlü recovery moda girmiyor. Peki servise elden versem geri kargoyla gönderim yapılıyor mu bilginiz var mı acaba?
Samsung cihazla uğraşmayalı çok oldu ama odin üzerinden orj rom atabiliyorsunuz diye biliyorum
Odin üzerinden rom atarsam garanti dışı kalır mı?

Recovery moda

Hiçbir türlü recovery moda girmiyor. Peki servise elden versem geri kargoyla gönderim yapılıyor mu bilginiz var mı acaba?

Tam bilmiyorum valla orj atınca kalmaması lazım ama garantiye göndermek varken risk almaya değmez bence

Recovery moda

Servise sorarsanız size gerekli bilgilendirmeleri yaparlar. Numaralarını arayın , yardımcı olurlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,062
Üyeler
192,603
Son üye
xkraltrx82
Geri