Hocam eğer fiyat aynıysa ordan alın ama daha ucuzsa internetten alın. Ben görmeniz açısından ordan görebilirsiniz dedim.orda görebilirsem ordan aliyim bida niye internetten uğraşiyim
evet bende tereddütte kaldım güncelleme kısmı olmasa almıştım ztn çoktan s20feyiBen olsam a34 alırdım. Özellik olarak tabi ki s20 ama güncelleme konusu sıkıntılı bide uzun kullancam diyorsun.
cidden görüp almak daha içime siner hocam farkı bi şekil öderizHocam eğer fiyat aynıysa ordan alın ama daha ucuzsa internetten alın. Ben görmeniz açısından ordan görebilirsiniz dedim.
ama inşallah vardır stoktaevet bende tereddütte kaldım güncelleme kısmı olmasa almıştım ztn çoktan s20feyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden görüp almak daha içime siner hocam farkı bi şekil öderiz
güvenilir site varmı alıcısı falan güvenilir bildiğinizS20 Fe daha kaliteli, daha performanslı, daha iyi kameraya sahip bir cihaz. A34'e göre tek eksisi güncelleme almayacak olması.
S20 Fe tercih etmek çok daha mantıklı.
amazon nereden gönderiyor hocam yurtiçi dimiS20 fe yi görünce zaten almak isticeksin o kadar güzel bir görüntüsü var. Güncelleme işini fazla kafana takma 3-4 yıl batarya değiştirerek gider.
Alacaksan da Amazon u öneririm ama 8/256 lık kalmamış.
6/128 alabilirsin oyun oynamıyorsan fazla fark edeceğini sanmıyorum.
Yeşil olan hem satıcı amazon hemde diğerlerine göre ucuz. Zaten kılıfla kullanıcağın için renk e fazla takılmana gerek yok.
Amazon dan alırkende mutlaka satıcı amazon olsun diğer türlü arıza olursa amazon ilgilenmeyebilir.
burda beyaz olanı alıcaktım güvenilir herhalde hocam satıcı mobilestore.33 diyor sıkıntı çıkarmıS20 fe yi görünce zaten almak isticeksin o kadar güzel bir görüntüsü var. Güncelleme işini fazla kafana takma 3-4 yıl batarya değiştirerek gider.
Alacaksan da Amazon u öneririm ama 8/256 lık kalmamış.
6/128 alabilirsin oyun oynamıyorsan fazla fark edeceğini sanmıyorum.
Yeşil olan hem satıcı amazon hemde diğerlerine göre ucuz. Zaten kılıfla kullanıcağın için renk e fazla takılmana gerek yok.
Amazon dan alırkende mutlaka satıcı amazon olsun diğer türlü arıza olursa amazon ilgilenmeyebilir.
alıcamda sağlam bi yer lazıms20fe al geç
hepsibura dan dan alacan yapacak bir şey yokburda beyaz olanı alıcaktım güvenilir herhalde hocam satıcı mobilestore.33 diyor sıkıntı çıkarmı
alıcamda sağlam bi yer lazım
Ben olsam Amazondan vaz geçmem. Hepsiburada satıcı değilse o da sıkıntı çıkarabilir. Risk almaya gerek yok.burda beyaz olanı alıcaktım güvenilir herhalde hocam satıcı mobilestore.33 diyor sıkıntı çıkarmı
alıcamda sağlam bi yer lazım
hocam amazon nerden gonderecek yurticindenmi yoksa yurtdisindanmi getiriyor hic ordan almadigim icin bilgim yoktaBen olsam Amazondan vaz geçmem. Hepsiburada satıcı değilse o da sıkıntı çıkarabilir. Risk almaya gerek yok.