şahin doğan
80+ Platinum
Yurt içi.hocam amazon nerden gonderecek yurticindenmi yoksa yurtdisindanmi getiriyor hic ordan almadigim icin bilgim yokta
Yurt içi.hocam amazon nerden gonderecek yurticindenmi yoksa yurtdisindanmi getiriyor hic ordan almadigim icin bilgim yokta
teşekkürler hocam ben genelde görüp aldığım için pek bilgim yok amazonla ilgiliYurt içi.
S10e kullanıcısıyım cihaz 2019 şubat çıkışlı, en az 2-3 sene daha götürür beni diye düşünüyorum. ben olsam s20fe alırdıms20fe güzelde hocam 4-5 yıl gitmez sanırım bilmiyorum ama sizlerede bi sorim
hocam babamla bi türlü internet alışverişi konusunu anlaşamadık büyük ihtimal a34e kalıcam parmak izinde ne gibi bir sorun var hocam acaba ?s23 fe yi bilmiyorum ama a34 aldım 10 gün oluyor parmak izi haricinde her seyi cok iyi cok beğendim
epey üzerinden karşılaştır kafana hangisi yatarsa onu al geç ben olsam a34 alırdım 3-4 sene boyunca idare edebilicek bir fiyat performans telefon yine de sana kalmışUZUN SÜRELİ KULLANICAM SİZCE HANGİSİ MANTIKLI ?
SAMSUNG Galaxy A34 256 GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy A34 256 GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kwww.mediamarkt.com.tr
hocam tek seçeneğim o olacak çünkü babamla internet alışverişi olayını anlaşamadıkepey üzerinden karşılaştır kafana hangisi yatarsa onu al geç ben olsam a34 alırdım 3-4 sene boyunca idare edebilicek bir fiyat performans telefon yine de sana kalmış
ekranın içine gömülü oldugu için bazen okumuyor ve okurken de genel olarak geç okuyor, üstündeki tamperli camdan olduğunu düşünüyorum. Ekrana uyumlu camlar satılıyormuş samsung onaylı, onlardan alınca böyle sorunlar olmuyormuş sanırsam. Parmak izini kaydederken de diyor zaten telefon ekrana uyumlu cam kullanın diye.hocam babamla bi türlü internet alışverişi konusunu anlaşamadık büyük ihtimal a34e kalıcam parmak izinde ne gibi bir sorun var hocam acaba ?
samsungun kendi mağazasından alıcam orda vardır inşallah o camdanekranın içine gömülü oldugu için bazen okumuyor ve okurken de genel olarak geç okuyor, üstündeki tamperli camdan olduğunu düşünüyorum. Ekrana uyumlu camlar satılıyormuş samsung onaylı, onlardan alınca böyle sorunlar olmuyormuş sanırsam. Parmak izini kaydederken de diyor zaten telefon ekrana uyumlu cam kullanın diye.
internetten alamayacağım için a34 ama cidden s20fe çok iyiValla şuan aynı dertten muzdaripim.S20 fe mi yoksa güncelleme alacak bir cihaz mi diyorum.
S20 FE ama her kulvarda üstün geliyor.En kötü android 13 de kalsa ve 2024 sonuna kadar güvenlik güncellemesi alsa bu cihazın her türlü 3 yıl gideri var diye düşünüyorum.