kamera nasıl bataryadan memnun musun bide PUBG 110 fps miş zaten o zaman oyunlarda sıkıntı çıkarmaz
S20 fe nin yanında a34 , m34 ün ismi geçmez. Kesinlikle s20fearkadaşlar 3 ünden birini almayı düşünüyorum hemen hemen aynı fiyatlar m34 ün galaxy buds 2 de geliyor sizce hangisini almalıyım
Not: telefonu ortalama 3 4 sene kullanmak istiyorum
Güncelleme sorunu varS20 fe nin yanında a34 , m34 ün ismi geçmez. Kesinlikle s20fe
3 4 sene kullanacaksan a34 alabilirsin güncelleme sorunu yok s20 fe 12.5k, a34 11k fiyat bandında antutu skorlarına bakabilirsin uçurum fark yok o kadararkadaşlar 3 ünden birini almayı düşünüyorum hemen hemen aynı fiyatlar m34 ün galaxy buds 2 de geliyor sizce hangisini almalıyım
Not: telefonu ortalama 3 4 sene kullanmak istiyorum
s20 fe güncelleme almayacakmış 3 4 sene kullanmak istiyorumS20 fe nin yanında a34 , m34 ün ismi geçmez. Kesinlikle s20fe
peki 3 4 sene sorunsuz kullanabilirmiyimS20 Fe benim gözümde tek seçenek.
bende a34 e yakınım ama s20fe diyende var ama s20fe de güncelleme almayacakGüncelleme sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 4 sene kullanacaksan a34 alabilirsin güncelleme sorunu yok s20 fe 12.5k, a34 11k fiyat bandında antutu skorlarına bakabilirsin uçurum fark yok o kadar
Android tarafında güncelleme almayınca uygulama desteği 2-3 yıl içinde kesilmiyor. S20 Fe ile diğerleri rakip değiller.s20 fe güncelleme almayacakmış 3 4 sene kullanmak istiyorum
Almasın kullanmana engel olan şey güncelleme mi? Diğerleri oyunda 30 fps verirken, uygulamalarda yavaş çalışırken sen güncelleme mi bekleyecek, telefonu güncelleme içinmi kullanacaksın? Zaten son sürüm androide sahip ve 5 sene tüm uygulamalar destekler.s20 fe güncelleme almayacakmış 3 4 sene kullanmak istiyorum
peki 3 4 sene sorunsuz kullanabilirmiyim
bende a34 e yakınım ama s20fe diyende var ama s20fe de güncelleme almayacak
bu arada bir şeyi eklemeyi unutmuşum telefonu haziranda alacağımAndroid tarafında güncelleme almayınca uygulama desteği 2-3 yıl içinde kesilmiyor. S20 Fe ile diğerleri rakip değiller.
haziranda alacağım o zaman net s20fe diyorsunuz değil miAlmasın kullanmana engel olan şey güncelleme mi? Diğerleri oyunda 30 fps verirken, uygulamalarda yavaş çalışırken sen güncelleme mi bekleyecek, telefonu güncelleme içinmi kullanacaksın? Zaten son sürüm androide sahip ve 5 sene tüm uygulamalar destekler.
2024 Haziran mı?bu arada bir şeyi eklemeyi unutmuşum telefonu haziranda alacağım
haziranda alacağım o zaman net s20fe diyorsunuz değil mi
A34 hangi oyunda 30 fps knk alıp kullandın mı hiçAlmasın kullanmana engel olan şey güncelleme mi? Diğerleri oyunda 30 fps verirken, uygulamalarda yavaş çalışırken sen güncelleme mi bekleyecek, telefonu güncelleme içinmi kullanacaksın? Zaten son sürüm androide sahip ve 5 sene tüm uygulamalar destekler.