Neler Yeni

A52 kasa esneme sıkıntısı

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Merhaba, çok hafif bir esneme var çok dikkatli bakarsam gözüküyor. Bende yeni fark ettim. Esniyen kısmına dokununca hafif bir ses geliyor. Fakat kullanıcımız etkilemiyor. Sizde iade etmeye değer mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben açıkçası çok iade etmek istemiyorum ama size de sormak istedim.

(Evo)lution

80+ Bronze
Merhaba, çok hafif bir esneme var çok dikkatli bakarsam gözüküyor. Bende yeni fark ettim. Esniyen kısmına dokununca hafif bir ses geliyor. Fakat kullanıcımız etkilemiyor. Sizde iade etmeye değer mi ?
İade etmeye değmez. Cihazınıza kılıf taktığınızda esneme problemi gözükmeyecektir.

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
alican mansuroğlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben açıkçası çok iade etmek istemiyorum ama size de sormak istedim.
iade et bence redmi note 10 pro al

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde daha yeni? Yollayın hocam. Birde sert bir kılıf takın cebinizde oturup kalkarken çok durmasın.
Yollayabilirim ama çok minik olduğu için kararsız kaldım.

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Yeni aldığınız bir telefonda böyle bir sıkıntı olması ve bunun bütün 52 lerde olması çok üzücü.
Ya kasayı kaliteli yapsınlar 200-300 lira daha para alsınlar. 4 aydır olan bir problem. Hala düzeltmemeleri çok saçma bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qing

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Dostum bence iade et sorun büyüyebilir telefonu alalı bir kaç ay olsa iade işlemini red edebilirlerdi. Şuan red edemezler. Edemiyorlar iken hemen iade et bence esneme artar ise hem telefonun tutuş hissi hemde ağırlığı değişebilir seni rahatsız edebilir. İlk olarak gene A52 alacağınızı söylemişsiniz aynı sorun onda da çıkarsa yeni bir telefon düşünmeye başlasanız iyi olur bence A52 lerin hemen hepsinde var bu sorun. Bu sorunun nedeni arka kapağın plastik olması diğer markalarda da plastik arka kapaklı telefonlarda görebilirsin. Ancak A52 en sorunlu model hemen hemen tüm cihazlarda var normalde firmaların hata yapması sonucunda oluşan esneme A52 de sürekli çıkıyor bir sonraki telefonunda da çıkarsa A52 ye pek bulaşma derim boşa uğraşırsın.

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Çerçevede esneme azaldı ben analamdım olayı vallaha.

Top Bottom