Neler Yeni

A52’nin sarjı hızlı bitme sorunu var mı?

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
A52’nin şarjı ne kadar dayanıklı bilen var mı? Ben günlük kullanım için alacağım fakat şarj benim için önemli birkaç yerde hızlı bitiyor diye şikayet görmüştüm.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Hızlı bitmez hocam. Çok yoğun olmayan kullanımlarınızda bir günü rahat çıkarır.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
A52’nin şarjı ne kadar dayanıklı bilen var mı? Ben günlük kullanım için alacağım fakat şarj benim için önemli birkaç yerde hızlı bitiyor diye şikayet görmüştüm.
Bence gayet yeterli günlük kullanım için ama Whatsapp görüşmesi ve Oyun pili cabuk bitirir

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Telefonun pili gayet yeterli, normal kullanımda 1.5 gün, yoğun kullanımda 1 gün rahatlıkla çıkarır.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Günlük sıkıntı cıkarmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
eray ahmet
Nasıl bir kullanım sergiliyorsunuz acaba? Benim A50 güç tüketimi daha fazla olan bir CPU ile dediğiniz kadar gidiyor. A52 hem pil olarak daha iyi hem de daha verimli bir CPU ile geliyor.
Hocam wp insta opera gx Spotify ile günlük max 7 saat ilk baslarda 10 12 görüyordu ama son zamanlarda o saatlere çıkamıyorum (2 aylık cihaz)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzaya uydu mu çıkarıyorsun knk?
hayır gundelik

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Hocam wp insta opera gx Spotify ile günlük max 7 saat ilk baslarda 10 12 görüyordu ama son zamanlarda o saatlere çıkamıyorum (2 aylık cihaz)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır gundelik
Telefonda sıkıntı var o zaman. Başka bi A52 kullanıcısyla da konuştum bir günü rahat çıkarıyor dedi ama

Top Bottom