A54 vs 20fe hangisini almak mantıklı

Marullar

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
14000
12000-14000 bin arası bütçem var ve en mantıklı 2 seçenek olarak bunları düşündüm genelde oyun oynamam fotoğraf ve instagram opera tarzı yerlerde takılıyorum sizce hangisini almak mantıklı

a54 al s22 den geçtim şarj harika
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kamerası gayet güzel çekiyo instada attıgın storyde kalite çok bozulmuyor gayet güzel

ama baktığımda akşam veya parlak yerde bulanık gözüküyordu eminsiniz dimi kamera konusunda

a54 al s22 den geçtim şarj harika

kamerası gayet güzel çekiyo instada attıgın storyde kalite çok bozulmuyor gayet güzel
S22den a54niye geçiyorsun abi sen bende a54 kullanıyorum ama s22gibi cihaz varken gereksiz geçiş olmuş s22nin tek kötü yanı şarzı çabuk bitmesi

S22den a54niye geçiyorsun abi sen bende a54 kullanıyorum ama s22gibi cihaz varken gereksiz geçiş olmuş s22nin tek kötü yanı şarzı çabuk bitmesi
Kral s22 çok iyiydi babama verdim şarj gerekiyor bana evde olmuyom gün boyu

ama baktığımda akşam veya parlak yerde bulanık gözüküyordu eminsiniz dimi kamera konusunda
kral atayım foto istiyorsan gece modu zımbırtısı güzel çalışıyor

orada ışık ayarı var sola çekmezsen tabi patlar ısıklar

atabilirsen güzel olur ya a54ün arka kasası çok hoşuma gidiyor bi kamerasını görünce kötü oldum ama gönlüm ondan yanama fake mi bilmiom o fotolar

12000-14000 bin arası bütçem var ve en mantıklı 2 seçenek olarak bunları düşündüm genelde oyun oynamam fotoğraf ve instagram opera tarzı yerlerde takılıyorum sizce hangisini almak mantıklı
a54

teşekkür ederim yardımlarınız için anlaşılan a54 alıcam karşı çıkmayan yoksa

Geri