Neler Yeni

A55 yavaş çalışıyor gibi

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
2 Hafta önce A55 almıştım gayette güzel çalışıyor herşeyinden memnunum fakat bu gün niyeyse bi yavaş çalışıyor. Kapattım açtım düzeldi ama ara sıra yavaşlıyor. Samsungu yazılımıyla alakı mı nedir? Yaşayan varmı? Nasıl çözebilirim

avensis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
avensis david
Si la mémoire de l'appareil est presque pleine, cela peut affecter les performances. Vérifiez l'espace disponible dans Paramètres > Stockage et supprimez tous les fichiers ou applications dont vous n'avez pas besoin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
Cihaz belleği neredeyse doluysa performansı etkileyebilir. Ayarlar > Depolama bölümünde kullanılabilir alanı kontrol edin ve ihtiyacınız olmayan dosyaları veya uygulamaları silin.
2 hafta önce aldım demiş neyin dosyasını neyin uygulamasını silsin?? (n)
Mesaj otomatik birleştirildi:

a54 kullanıyorum ben. dün boştayken güncelleme var mı diye kontrol ettim. varmış, hemen güncelledim. sen de kontrol et istersen. işe yarar.

la.hayka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
BambiChan
2 Hafta önce A55 almıştım gayette güzel çalışıyor herşeyinden memnunum fakat bu gün niyeyse bi yavaş çalışıyor. Kapattım açtım düzeldi ama ara sıra yavaşlıyor. Samsungu yazılımıyla alakı mı nedir? Yaşayan varmı? Nasıl çözebilirim
Arkaplanda çalışan gereksiz samsung uygulamalarını kapat hızlanır muhtemelen, yavaş çalışması sarjın az olmasından yada ısınmasından falanda kaynaklı olabilir.

Top Bottom