-Boş zamanlarında ne yaparsın ?
AKJSDN ALKSDMALSAKDMPALSD-Boş zamanlarında ne yaparsın ?
-- Bol bol kızgın atarım.
aynen kankaHerhangi bir konuda fikrimi belirtiyorum bazı kişiler durduk yere kızgın atıyor ve sebebini sorduğumda takılma diyerek geçiştiriyorlar.
Rapor ediyorum "Yok say" deniliyor.
Geçerli bir çözüm olmalı!
Ben neden sebepsiz yere kızgın yiyorum.
harbiden özellikle şu @cobretti midir nedir o habire kızgın atıyo kendini trol sanıyor sanırımHerhangi bir konuda fikrimi belirtiyorum bazı kişiler durduk yere kızgın atıyor ve sebebini sorduğumda takılma diyerek geçiştiriyorlar.
Rapor ediyorum "Yok say" deniliyor.
Geçerli bir çözüm olmalı!
Ben neden sebepsiz yere kızgın yiyorum.
abim kızılcak bişi olsa at ama adama ayn yazıyoz kızgın atıyon sebebi ne bununKızgın koymasalarmış ben sana niye beğeniyorsun konuyu diyor muyum?
ve sende atıyorsun benim zoruma gidip şikayet etmiyorum
belki daha önceki olaylardandır kime sorsan başka der yani istediğini atabilir herkes kızgını sevdiğim için atıyorum ve cidden saçma/yanlış olan yorumlara atıyorum.Kimseyle bir sorunum yok oylesineabim kızılcak bişi olsa at ama adama ayn yazıyoz kızgın atıyon sebebi ne bunun
tmm lan at hadi nolcak sankibelki daha önceki olaylardandır kime sorsan başka der yani istediğini atabilir herkes kızgını sevdiğim için atıyorum ve cidden saçma/yanlış olan yorumlara atıyorum.Kimseyle bir sorunum yok oylesine
tmm lan at hadi nolcak sanki
kanka onun ismi cobretti değil
Yigit Kugu
[/QUOTgerçek ismim olmadigini anlaman icin illa soylememmi lazimkanka onun ismi cobretti değil
Yigit Kugu