ABD'den Iphone Almak Mantıklı Mı?

itenberg

80+
Reaksiyon skoru
27
Haziran ayında Amerika'ya çıkacağım. Şuan kullandığım telefon Türkiye'den alınmış İPhone SE (2020). 5 senelik kullanıcısıyım. Eskiden de 6S kullanmıştım. İPhone'un basitliği, kamerası, hızı vs. beni çok memnun ediyor. Elimdeki telefonu istesem 1 sene daha kullanırım ancak hem depolama 64gb yetmiyor hem de hızı artık yavaşlamaya başlıyor aktif kullanıcı olduğum için. Biraz daha sadede gelmek gerekirse yaklaşık 3-4 aydır Türkiye'den 16 Pro alabilmek için birikim yapıyordum ancak yeni zamlarla birlikte birikimim döviz vs. de bile olsa değerini o kadar koruyamadı Apple çok yüksek zam getirdi. Bu durumda ABD'den 16 Pro alıp 8 ay onu kullanıp kalan 4 ay bu elimdeki SE'yi mi kullanmalıyım? Yoksa 16 pro isteğinden vaz mı geçmeli? Bir de BTK'ya Trade-in hakkında başvurmak için 2 telefonun da yurtdışından mı alınması gerekiyor? Bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi Forumlar.

kayıt ettirmiceksen mantıklı

kayıt ettireceğim dersen pek farkı kalmıyor biliyorsun harç ucretleri uçtu gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten elinizde bir iphone cihaz olduğu için bence çok mantıklı olur ikisinden de aynı icloud hesabına girin abd den aldığınız telefonun süresi bitince hattınızı se cihazınıza takın böylece sizi birisi aradığında icloud sayesinde iki cihazınızdan da çağrıyı yanıtlarsınız bir de kendinize seden internet paylaşırsınız dışarı çıktığınızda çözülür her şey

değil

sebebini sormuş işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır bu arada. mayıs ayında hattını takarsan 2026 eylüle kadar kapanmadan kullanırsın. bence al
Uğraşılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,552
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri