Neler Yeni

Abdulhamid Han Hakkında Düşünceleriniz.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Kanka Bırak Yazmaya Değmez. Savunma Durumunda Olduğumuz Çanakkalede 250.000 şehit verdik. Bir saldırı harekatında o dönemin şartlarında 90.000 şehit verdik demek aptallıktan ibarettir. Ayrıca ordu kayıtları da tutulu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

50.000 değil yalnız Rakam ? 30.000
Donarak şehit olanlar peki ?? 30.000 demek tarihe hakaret demektir

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Ben 50.000'e kadar çıkan kaynaklar var dedim hocam onun için yazdı.
Ben sizi anladım zaten. Siz yanlışlık olmaması için max şehit sayısını yazmışsınız. Bende sayıyı verdim

Donarak şehit olanlar peki ?? 30.000 demek tarihe hakaret demektir
Hocam ***** Saçma Konuşmayın. Donarak Ölen Kişi Sayısı Hafız Hakkı Paşanın Plana Uymaması Sebebiyle Allahuekber Dağlarına Sürdüğü Askerler. O Sayıda 7.000 . Bir şey Sorucam ? Tüm Askerler Donarak Öldüyse 45.000 Rus Nasıl Öldü ? Kendi Kendine mi ?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Pekala :LOL: :LOL: hadi 30.000 diyelim sizin üzerinizden gidiyorum yine başarısızlığını örter mi ?? şehit sayısını önemsememizimi istiyorsunuz pekala girin Onların hakkına !

Attığınız kaynağı göremedim tekrar atar mısınız?
dft tarih atmış hocam o kanalı ben hep takip etmişimdir iyi bir kaynaktır ama belge olarak gösterilemez.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Son düzenleme:

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Pekala :LOL: :LOL: hadi 30.000 diyelim sizin üzerinizden gidiyorum yine başarısızlığını örter mi ?? şehit sayısını önemsememizimi istiyorsunuz pekala girin Onların hakkına !
Asla böyle bir şey yapmıyorum iftira atmayın lütfen. Demek istediğim 30.000 farklı sayı 90.000 farklı sayı yapmayın Allah aşkına şehidimin hakkına neden gireyim?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

dft tarih atmış hocam o kanalı ben hep takip etmişimdir iyi bir kaynaktır ama belge olarak gösterilemez.
Hocam Siz Hala Anlamıyorsunuz ? Bu Bir Savaş . Adı Üstünde SAVAŞ. Ayrıca Sarıkamış Harekatı Rusların İlerleyişini Oldukça Yavaşlatmıştır.
8.Kolordu'nun Baküye Girip Rusları Ve İngilizleri Baküden Atması Bu sayede Sağlanmıştır

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Alın buda Düşmanların Yazdığı Kayıtlar. Umarım Yeterli Olur

+ Topkapı Sarayı Kayıtları + Kazım Karabekir Paşa Günlükleri + Genelkurmay Kayıtları
Beni desteklediğiniz için sağolun
Liman Von Sanders Sarıkamış harekâtı için şöyle yazmışlar. (Yapılacak harekâtta Üçüncü ordunun kumandanlığını üzerine almış olan ENVER PAŞA, yapmış olduğu harekâtın neticesinde 3. Ordu külliyen hezimete uğramıştır. Bidayette 90.000 kişi olarak tertip edilen bu ordudan 12.000 kişi kalmıştır.
ãttığınız kaynaktan alıntı

90.000-12000= 78000 ben ne dedim bakalım:
78 Bin :D

Kendinizi nasıl küçükbir duruma düşürdüğünüz farkına varırsınız umarım.

Bozkurtları okudunuz mu ona cevap verin ilk.

78 BİN Az mı??
Attığım kaynaklara da bakabilirsiniz.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
iman Von Sanders Sarıkamış harekâtı için şöyle yazmışlar. (Yapılacak harekâtta Üçüncü ordunun kumandanlığını üzerine almış olan ENVER PAŞA, yapmış olduğu harekâtın neticesinde 3. Ordu külliyen hezimete uğramıştır. Bidayette 90.000 kişi olarak tertip edilen bu ordudan 12.000 kişi kalmıştır.

Yalnız Ben Size 78.000'in Rus Kaynakları Olduğunu Söylemeye Çalıştım Ancak Siz Anlamadınız.
Diyorum ki Düşman Olan Rus Kaynaklarında Bile Sayı 78.000 ise Bu Sayı daha azdır.

Liman Von Sanders Sarıkamış harekâtı için şöyle yazmışlar. (Yapılacak harekâtta Üçüncü ordunun kumandanlığını üzerine almış olan ENVER PAŞA, yapmış olduğu harekâtın neticesinde 3. Ordu külliyen hezimete uğramıştır. Bidayette 90.000 kişi olarak tertip edilen bu ordudan 12.000 kişi kalmıştır.

Attığım kaynaklara da bakabilirsiniz.
Kısaca Sizin Baz aldığınız kaynağın Rus Kaynağı Olduğunu Anlattım

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yalnız Ben Size 78.000'in Rus Kaynakları Olduğunu Söylemeye Çalıştım Ancak Siz Anlamadınız.
Diyorum ki Düşman Olan Rus Kaynaklarında Bile Sayı 78.000 ise Bu Sayı daha azdır.

Kısaca Sizin Baz aldığınız kaynağın Rus Kaynağı Olduğunu Anlattım
Ya gülmeyeyim diyorum Limon Von Sandres osmanlı'da göreve atanmış bir Alman komutandır :D ne diyeyim benim için konu kapanmıştır.

Ya gülmeyeyim diyorum Limon Von Sandres osmanlı'da göreve atanmış bir Alman komutandır :D ne diyeyim benim için konu kapanmıştır.
Buna da kılıf uydurursun inanıyorum sana

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular