Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Bende size attım açıp bakın.Sana resmi kaynak attım bana video mu atıyorsun ?
Bende size attım açıp bakın.Sana resmi kaynak attım bana video mu atıyorsun ?
Donarak şehit olanlar peki ?? 30.000 demek tarihe hakaret demektirKanka Bırak Yazmaya Değmez. Savunma Durumunda Olduğumuz Çanakkalede 250.000 şehit verdik. Bir saldırı harekatında o dönemin şartlarında 90.000 şehit verdik demek aptallıktan ibarettir. Ayrıca ordu kayıtları da tutulu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
50.000 değil yalnız Rakam ? 30.000
Ben sizi anladım zaten. Siz yanlışlık olmaması için max şehit sayısını yazmışsınız. Bende sayıyı verdimBen 50.000'e kadar çıkan kaynaklar var dedim hocam onun için yazdı.
Hocam ***** Saçma Konuşmayın. Donarak Ölen Kişi Sayısı Hafız Hakkı Paşanın Plana Uymaması Sebebiyle Allahuekber Dağlarına Sürdüğü Askerler. O Sayıda 7.000 . Bir şey Sorucam ? Tüm Askerler Donarak Öldüyse 45.000 Rus Nasıl Öldü ? Kendi Kendine mi ?Donarak şehit olanlar peki ?? 30.000 demek tarihe hakaret demektir
Attığınız kaynağı göremedim tekrar atar mısınız?Bende size attım açıp bakın.
dft tarih atmış hocam o kanalı ben hep takip etmişimdir iyi bir kaynaktır ama belge olarak gösterilemez.Attığınız kaynağı göremedim tekrar atar mısınız?
Donarak şehit olanlar peki ?? 30.000 demek tarihe hakaret demektir
Attığınız kaynağı göremedim tekrar atar mısınız?
Asla böyle bir şey yapmıyorum iftira atmayın lütfen. Demek istediğim 30.000 farklı sayı 90.000 farklı sayı yapmayın Allah aşkına şehidimin hakkına neden gireyim?Pekala hadi 30.000 diyelim sizin üzerinizden gidiyorum yine başarısızlığını örter mi ?? şehit sayısını önemsememizimi istiyorsunuz pekala girin Onların hakkına !
Hocam Siz Hala Anlamıyorsunuz ? Bu Bir Savaş . Adı Üstünde SAVAŞ. Ayrıca Sarıkamış Harekatı Rusların İlerleyişini Oldukça Yavaşlatmıştır.Pekala hadi 30.000 diyelim sizin üzerinizden gidiyorum yine başarısızlığını örter mi ?? şehit sayısını önemsememizimi istiyorsunuz pekala girin Onların hakkına !
dft tarih atmış hocam o kanalı ben hep takip etmişimdir iyi bir kaynaktır ama belge olarak gösterilemez.
Beni desteklediğiniz için sağolunAlın buda Düşmanların Yazdığı Kayıtlar. Umarım Yeterli Olur
+ Topkapı Sarayı Kayıtları + Kazım Karabekir Paşa Günlükleri + Genelkurmay Kayıtları
Attığım kaynaklara da bakabilirsiniz.Bozkurtları okudunuz mu ona cevap verin ilk.
78 BİN Az mı??
Yalnız Ben Size 78.000'in Rus Kaynakları Olduğunu Söylemeye Çalıştım Ancak Siz Anlamadınız.Beni desteklediğiniz için sağolun
iman Von Sanders Sarıkamış harekâtı için şöyle yazmışlar. (Yapılacak harekâtta Üçüncü ordunun kumandanlığını üzerine almış olan ENVER PAŞA, yapmış olduğu harekâtın neticesinde 3. Ordu külliyen hezimete uğramıştır. Bidayette 90.000 kişi olarak tertip edilen bu ordudan 12.000 kişi kalmıştır.
ãttığınız kaynaktan alıntı
90.000-12000= 78000 ben ne dedim bakalım:
78 Bin
Kendinizi nasıl küçükbir duruma düşürdüğünüz farkına varırsınız umarım.
Kısaca Sizin Baz aldığınız kaynağın Rus Kaynağı Olduğunu AnlattımBeni desteklediğiniz için sağolun
Liman Von Sanders Sarıkamış harekâtı için şöyle yazmışlar. (Yapılacak harekâtta Üçüncü ordunun kumandanlığını üzerine almış olan ENVER PAŞA, yapmış olduğu harekâtın neticesinde 3. Ordu külliyen hezimete uğramıştır. Bidayette 90.000 kişi olarak tertip edilen bu ordudan 12.000 kişi kalmıştır.
ãttığınız kaynaktan alıntı
90.000-12000= 78000 ben ne dedim bakalım:
78 Bin
Kendinizi nasıl küçükbir duruma düşürdüğünüz farkına varırsınız umarım.
Attığım kaynaklara da bakabilirsiniz.
Ya gülmeyeyim diyorum Limon Von Sandres osmanlı'da göreve atanmış bir Alman komutandır ne diyeyim benim için konu kapanmıştır.Yalnız Ben Size 78.000'in Rus Kaynakları Olduğunu Söylemeye Çalıştım Ancak Siz Anlamadınız.
Diyorum ki Düşman Olan Rus Kaynaklarında Bile Sayı 78.000 ise Bu Sayı daha azdır.
Kısaca Sizin Baz aldığınız kaynağın Rus Kaynağı Olduğunu Anlattım
Buna da kılıf uydurursun inanıyorum sanaYa gülmeyeyim diyorum Limon Von Sandres osmanlı'da göreve atanmış bir Alman komutandır ne diyeyim benim için konu kapanmıştır.
Ya gülmeyeyim diyorum Limon Von Sandres osmanlı'da göreve atanmış bir Alman komutandır ne diyeyim benim için konu kapanmıştır.
Buna da kılıf uydurursun inanıyorum sana
Bu Arada Düşman OIduğumuz Rus Kaynaklarında Bile 90.000 Yazmıyor. Bilginiz olsun
Kısaca Sizin Baz aldığınız kaynağın Rus Kaynağı Olduğunu Anlattım