Abdullah Abi HyperX Cloud II Wireless İnceler mi?

Reaksiyon skoru
28
Acaba Abdullah abi cloud 2 wireless'ı inceler mi , uzun zamandır kullaklık incelemesi felan yok , ben şahsen Abdullah abini incelemsini çok isterim , ortalık da adam akıllı bu kullaklığın incelemesi de yokken bence iyi bir referans olur .
1614293755908.png

Burak şolt inceliyecek ama ne kadar güveniyorsunuz bilemiyorum

Acaba Abdullah abi cloud 2 wireless'ı inceler mi , uzun zamandır kullaklık incelemesi felan yok , ben şahsen Abdullah abini incelemsini çok isterim , ortalık da adam akıllı bu kullaklığın incelemesi de yokken bence iyi bir referans olur .
Alıntıyı görüntüle
bunu merak ediyorum bende bi incelesem direk sipariş geçiçem kablolu kadar mükemmel ise

bunu merak ediyorum bende bi incelesem direk sipariş geçiçem kablolu kadar mükemmel ise
Ben 2 haftadır kullanıyorum ama inceleme yapmaya baya üşeniyorum. LGS yüzünden oyun bilgisayarımı kaldırdım ama şarkı dinlerken falan bayağı iyi. Oyun oynayamadığım için sadece tarayıcı+zoom açabilen laptopumdan sessiz bir gameplay izledim sesleri gayet güzel alıyordum. Belki yazarım inceleme :).

Pahalı bir ürünmüş.

İnceler o zaman.

(şaka amaçlıdır)

(ama yalan mı hep pahalı ürün inceliyo :D)

Ben 2 haftadır kullanıyorum ama inceleme yapmaya baya üşeniyorum. LGS yüzünden oyun bilgisayarımı kaldırdım ama şarkı dinlerken falan bayağı iyi. Oyun oynayamadığım için sadece tarayıcı+zoom açabilen laptopumdan sessiz bir gameplay izledim sesleri gayet güzel alıyordum. Belki yazarım inceleme :).
Stellseries artics7 wireles kullandım kagıt üstünde 25 saat diyor %100 sesde 25 saat kullandım
bu cloud 30 saat diyor gerçekten 30saat gidiyormu

Stellseries artics7 wireles kullandım kagıt üstünde 25 saat diyor %100 sesde 25 saat kullandım
Yani bilmiyorum bazen 30 da bazen 50-70 de bazen 90 da falan kullanıyorum. Saat ölçmedim ama 1 günde en az 7 derse giriyorum, kişisel olarak da 3-4 saat falan kullanıyorum. %100 den 2 günde 37 ye düşürebildim bu şekil kullanımda, sonra şarja taktım. Tam olarak "kağıt üzerinde"sini karşılıyor mu bilmiyorum ama 2 günü çok rahat çıkarıyor.

reis bende merak ediyorum , şuan adam akıllı inceleyen görmediğim için dedim acaba inceler mi diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yazarsan ben okurum , şey mesela kafada ne kadar baskı yapıyo onu merak ediyorum

Bence inceleemz

Ben en çok da Steel Series ile arasındaki iyi kötü yanlarını merak ediyorum , Abdullah abinin de deneyimi olduğu için acaba dedim ama tabi , markalar arası iletişim felan oralarını bilmiyorum , birde yoğunsa incelemeyede bilir

Keşke incelese ama inceleyeciğini zannetmiyorum sponsoru değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,090
Üyeler
191,256
Son üye
Khross
Geri