Neler Yeni

Abdullah Abi Yeni̇ Fi̇yat Performans Krali Pc Ne Zaman?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Valla gram ses yok bende anlamadım. Tam benim PC toplayacagim zamanda olur zaten böyle şeyler 😃 yarın sistem incelemesi yapicak (toplama değil inceleme) ondanda pek bı umudum yok kendi sistemlerini ozledik

• Beğen
Reaksiyonlar: Meyl

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,405
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Daha önce de söylemişti. Abdullah işini düzgün yapan biri sistem gelmiyorsa, istediği şekilde firmalardan destek bulamamıştır ya da başka planları vardır. Belki de 7000 serisi için pusuda.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,497
İsim
Diyarhan
Büyük bir hazırlık içerisinde de olabilir. Evde çekirdek kola uzanıyor da olabilir. Yakında elbet bir şeyler hazırlar.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,405
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Büyük bir hazırlık içerisinde de olabilir. Evde çekirdek kola uzanıyor da olabilir. Yakında elbet bir şeyler hazırlar.
altta kalmazzz patlatır yakında. bugünkü sistemde VATAN etkisi vardı. az çıkarıyor öz çıkarıyor. ben de 14-15 civarına vatandan 3060ti sistem yakalamıştım. ama vatan bir şeyi kanıtlıyor işte bize. isteyen bu fiyatlardan kampanya yapıp satabilirmiş demekki..

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
altta kalmazzz patlatır yakında. bugünkü sistemde VATAN etkisi vardı. az çıkarıyor öz çıkarıyor. ben de 14-15 civarına vatandan 3060ti sistem yakalamıştım. ama vatan bir şeyi kanıtlıyor işte bize. isteyen bu fiyatlardan kampanya yapıp satabilirmiş demekki..
abdullah abinin cumartesi tanıtacağı sistemde pc hocasınınki gibi olur umarım ama 100 stok ile değil :)

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
abdullah abinin cumartesi tanıtacağı sistemde pc hocasınınki gibi olur umarım ama 100 stok ile değil :)
olmaz. ama vatan artık diğer sitelere de örnek olabilir çünkü ilk defa büyük sayfalardan biriyle sistem topladılar. ve f/p oranı çok iyi. vatanın özel kampanyaları hep cok iyiydi zaten ama küçük kanallarda oluyordu.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
olmaz. ama vatan artık diğer sitelere de örnek olabilir çünkü ilk defa büyük sayfalardan biriyle sistem topladılar. ve f/p oranı çok iyi. vatanın özel kampanyaları hep cok iyiydi zaten ama küçük kanallarda oluyordu.
abdullah abinin tanıtacağı sistem vatanda çıkmaz değil mi?

Top Bottom