Usta senin bozulan ekran kartına nolduDaha önce de söylemişti. Abdullah işini düzgün yapan biri sistem gelmiyorsa, istediği şekilde firmalardan destek bulamamıştır ya da başka planları vardır. Belki de 7000 serisi için pusuda.
Daha kargo da, ucuz olsun diye Ptt ile gönderdim, bekliyorum. Süreç bitince rehber yapacağım.Usta senin bozulan ekran kartına noldu
altta kalmazzz patlatır yakında. bugünkü sistemde VATAN etkisi vardı. az çıkarıyor öz çıkarıyor. ben de 14-15 civarına vatandan 3060ti sistem yakalamıştım. ama vatan bir şeyi kanıtlıyor işte bize. isteyen bu fiyatlardan kampanya yapıp satabilirmiş demekki..Büyük bir hazırlık içerisinde de olabilir. Evde çekirdek kola uzanıyor da olabilir. Yakında elbet bir şeyler hazırlar.
abdullah abinin cumartesi tanıtacağı sistemde pc hocasınınki gibi olur umarım ama 100 stok ile değilaltta kalmazzz patlatır yakında. bugünkü sistemde VATAN etkisi vardı. az çıkarıyor öz çıkarıyor. ben de 14-15 civarına vatandan 3060ti sistem yakalamıştım. ama vatan bir şeyi kanıtlıyor işte bize. isteyen bu fiyatlardan kampanya yapıp satabilirmiş demekki..
olmaz. ama vatan artık diğer sitelere de örnek olabilir çünkü ilk defa büyük sayfalardan biriyle sistem topladılar. ve f/p oranı çok iyi. vatanın özel kampanyaları hep cok iyiydi zaten ama küçük kanallarda oluyordu.abdullah abinin cumartesi tanıtacağı sistemde pc hocasınınki gibi olur umarım ama 100 stok ile değil![]()
Kardeşim sen mümin adamsın elin gavurundan ekran kartı mı alınır ya bu müslüman diye ekran kartınının iadesini yapmazlarsaDaha kargo da, ucuz olsun diye Ptt ile gönderdim, bekliyorum. Süreç bitince rehber yapacağım.
abdullah abinin tanıtacağı sistem vatanda çıkmaz değil mi?olmaz. ama vatan artık diğer sitelere de örnek olabilir çünkü ilk defa büyük sayfalardan biriyle sistem topladılar. ve f/p oranı çok iyi. vatanın özel kampanyaları hep cok iyiydi zaten ama küçük kanallarda oluyordu.
Gavur icadı kullanıyorsunDaha kargo da, ucuz olsun diye Ptt ile gönderdim, bekliyorum. Süreç bitince rehber yapacağım.