Abdullah abi bilerek söylemez.Merhaba bugün almayı düşünüyorum sizce ne zaman çıkar ve kaç TL bandında olur fikirlerinizi alalım. Abdullah Abi görürsen bir ipucu verir misin?
16-18 arası benim tahminim 17:30 gibiMerhaba bugün almayı düşünüyorum sizce ne zaman çıkar ve kaç TL bandında olur fikirlerinizi alalım. Abdullah Abi görürsen bir ipucu verir misin?
Yanılmıyorsam instagram hikayesinda 3k olduğunu söylediMerhaba bugün almayı düşünüyorum sizce ne zaman çıkar ve kaç TL bandında olur fikirlerinizi alalım. Abdullah Abi görürsen bir ipucu verir misin?
inş yetişirsem alıp 1660 süper takıcamAlacak varmı peynir ekmek gibi satcak bence
zwkainş yetişirsem alıp 1660 süper takıcam
1660 Fiyatları nasıl bu arada? bakmayalı baya oluyor,nerdeyse her yerde stok bitmişinş yetişirsem alıp 1660 süper takıcam
5 k ya düşüyor cumaları zaten ekran kartını 1 yıla takarım stok sorunları bitmiş olur1660 Fiyatları nasıl bu arada? bakmayalı baya oluyor,nerdeyse her yerde stok bitmiş
-edit: Bu fiyatlar ne böle kim 1660'a 8k verecek?!??!?!?
animw
cumaları 5k yamı düşüyor?5 k ya düşüyor cumaları zaten ekran kartını 1 yıla takarım stok sorunları bitmiş olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
animw
incehesap cuma günlerinde 9 k dan 5.5 lara düşüyor 1660 lar ama yinede pahalıcumaları 5k yamı düşüyor?